אם אכתוב שהתמונה טובה אז כל העדר ילכו אחרי ויטבעו בים... ואם אכתוב שהתמונה דפוקה גם כל העדר ילך אחרי לים...נכתב ע"י דניאל נ;588897:נא לקטול .. )
נכתב ע"י tamiro;588917:חד פעמי... אני מסכים עם יעקב
חשיפה כהה יותר וקונטרסטית יותר
הייתה משפרת פלאים את התמונה הזאת
(לא להתלהב...)
נכתב ע"י אמיש;588934:הגירסה של יוסי עשתה נפלאות לתמונה.
(כמובן, אלו שהצטרפו לדת האוסרת לקרופ או לבצע תיקוני חשיפה היו מעדיפים לזרוק את התמונה לפח. אשרינו שהבדילנו מן הטועים.)
נכתב ע"י tamiro;588917:חד פעמי... אני מסכים עם יעקב
(לא להתלהב...)
למה להתבייש?נכתב ע"י דניאל נ;588967:ראשית תודה לכולם
בושתי ונכלמתי אבל חוץ מלאהוב לצלם אין לי שמץ בצילום
ולכן כל המילים פה נשמעות לי בסינית (אני לא מצפה להסבר מה פירוש המילים וברור לי שכשאגיע לארץ אעבור קורס צילום מזורז)
לגבי העריכה מעולם לא ערכתי תמונה ואין לי מושג איך עושים זאת וחבל התמונה אחרי עריכתו של YOSS הרבה יותר טובה
כ"כ יש לי כרגע מצלמה דמוי רפלקס ( חצי אוטומטית כמדומני ) SP590 כך שברוב טיפשותי במקום ללמוד על חשיפה וכדו' אני מצלם רק באוטומט ( אני מתאר לעצמי שא"א ללמוד דרך האינטרנט )
בנתיים אתמקד יותר בצורת הצילום כמו ההערות לגבי השיח השמים וכדו'
שוב תודה וברשותכם אעלה בקרוב עוד תמונות על מנת להחכים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: