פרווה קרמבו!!! בייתי , טעים, דביק ומתתוקק, רק למי שבאמת אוהב קרמבו!!!

*טובית*

משתמש מקצוען
יש למישהי רעיון איך אני הופכת את הבסיס ללא גלוטן?
אני לא מכירה ביסקוויטים ללא גלוטן עגולים
אני הכנתי בסיס מפצפוצי אורז, שוקולד למריחה, ושוקולד מריר מומס.
המתכון הוא של קרין גורן.
6 וחצי כוסות פצפוצים (200 ג')
ממיסים 200 ג' שוקולד מריר, מוסיפים חצי כוס נוטלה. (שמתי ממרח שוקולד פרה).
מוסיפים את הפצפוצים, שמים בין שתי ניירות אפיה ומרדדים בעובי חצי ס"מ.
מקפיאים בתבנית תנור.
וקורצים.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אני הכנתי בסיס מפצפוצי אורז, שוקולד למריחה, ושוקולד מריר מומס.
המתכון הוא של קרין גורן.
6 וחצי כוסות פצפוצים (200 ג')
ממיסים 200 ג' שוקולד מריר, מוסיפים חצי כוס נוטלה. (שמתי ממרח שוקולד פרה).
מוסיפים את הפצפוצים, שמים בין שתי ניירות אפיה ומרדדים בעובי חצי ס"מ.
מקפיאים בתבנית תנור.
וקורצים.
מקסים!!
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@רוחי בלבוחי
תודה על המתכון, נראה כל כך טוב,
אז הלכתי לקנות עוגיות לקרמבו והכנתי את הקצפת,
והכל נראה מושלם חוץ מזה שהקרמבואים נמצאים קרוב ל 6 שעות במקפיא ולא חושבים על להיות קפואים,
להתיאש או שזה אמור לקחת כל כך הרבה זמן?
זה מקפיא חזק.
תודה.
 

*טובית*

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי
תודה על המתכון, נראה כל כך טוב,
אז הלכתי לקנות עוגיות לקרמבו והכנתי את הקצפת,
והכל נראה מושלם חוץ מזה שהקרמבואים נמצאים קרוב ל 6 שעות במקפיא ולא חושבים על להיות קפואים,
להתיאש או שזה אמור לקחת כל כך הרבה זמן?
זה מקפיא חזק.
תודה.
הם לא קופאים כמו מוס.
נשארים במרקם קרמבואי כזה, ואפשר לצפות אותם כך.
רק שהשוקולד לא יהיה חם.
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
הם לא קופאים כמו מוס.
נשארים במרקם קרמבואי כזה, ואפשר לצפות אותם כך.
רק שהשוקולד לא יהיה חם.
אהה,
כשאני נוגעת הקצף נדבק לי ליד, בכל אופן זה בסדר? חיכיתי למשהו קפוא לגמרי.
תודה
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
הקרמבו שלנו...
1644536145688.png

תודה על המתכון, הילדים התלהבו מאד, והטעם ממש כמו הקרמבויים הטובים, ויותר מזה....
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי
תודה על המתכון, נראה כל כך טוב,
אז הלכתי לקנות עוגיות לקרמבו והכנתי את הקצפת,
והכל נראה מושלם חוץ מזה שהקרמבואים נמצאים קרוב ל 6 שעות במקפיא ולא חושבים על להיות קפואים,
להתיאש או שזה אמור לקחת כל כך הרבה זמן?
זה מקפיא חזק.
תודה.
הם לא קופאים כמו מוס.
נשארים במרקם קרמבואי כזה, ואפשר לצפות אותם כך.
עד כאן ענית מצוין.
רק מתקנת - שהשוקולד יכול להיות חם, אין שום בעיה, הוא מתקשה ברגע שהוא נפגש בקרמבו הקר.
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
הכנתי,
הקצף יצא מעולה,
אבל...
כשטבלתי בתוך שוקולד מומס,
נשארתי ביד עם הבסקוויט והקצף בשקית של השוקולד :(
אוי :(
על מה ולמה "יצא הקצף"?
אל תקצפי עליו
נסי שוב
ותני לו לקצף, הוראות מדוייקות.
מקווה שבפעם הבאה הוא יהיה ממושמע יותר.

ועכשיו ברצינות-
אולי הוא לא קפא מספיק? מה הסיבה?
תבדקי בכל שלבי ההכנה ... לכאורה אין סיבה שזה יקרה.

(לפחות יכולתם להתנחם בעוגת אננס אהה?? ;) )

פוול הצלחות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  16  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה