תודה,
אולי יש משהו אחר? פרווה?
ואגב, הקרם קוקוס בריא יותר ממרגרינה?
ויש לזה טעם חזק של קוקוס?
פרווה לא עולה בדעתי. תלוי במתכון, אני לא יודעת למה הוא משמש במתכון. יש מקרים שהייתי ממירה ברסק תפוחים. אבל לפעמים זה יכול לצאת ממש גרוע.
ברור שזה בריא יותר. אין שום קשר ביניהם. קרם קוקוס זה בסה״כ מיצוי של קוקוס. קוקוס הוא אגוז. תסתכלי למעלה, בהודעה מספר 10 כתבתי איך להכין לבד בבית. זה נשמע לך לא בריא?
טעם חזק- תלוי בשימוש. שוב, אני לא יודעת מה את מכינה עם זה. יש מקומות שזה מוסיף ארומה קוקוסית עדינה, ויש מקומות שתרגישי שאת אוכלת עוגיית קוקוס. אם זה מתכון מוצלח, הקוקוס אמור להיות רק משני בטעמו.