נכתב ע"י ביתרפ;471828:אם אני אקח את ה24:105 אני מפסיד את צמצם הפתוח שיש ב24:70. וגם את הרחבה.
ולשיטתכם ה17:55 היא בעייתית.
אז מה נשאר לי לחזור לטמרון? בתור ברירת מחדל?
נכתב ע"י msphoto;471870:אני יכול רק לספר על ה24-70L שלי - שאני לא מרוצה ממנה על גוף 50D
אולי בעתיד על 5D2 זה יהיה אחרת.
נכתב ע"י צל99;471988:ממה אתה לא מרוצה? רוצה לנסות את ה24-105.
נכתב ע"י צל99;471988:נ.ב.
אני מבין שאני מוחק את התאריך שנתת לי?
נכתב ע"י ביתרפ;471986:yitzy אתה משתמש ב17:55 לצילום אירועים? סטודיו?
נכתב ע"י צל99;472024:חדות אבסולוטית או דיוק פוקוס?
נכתב ע"י צל99;472118:תאורטית.
אם היא עתים חדשה כתער, אז הבעיה לא ביכולת האבחנה שלה (החדות האבסולוטית) אלא בדיוק הפוקוס.
כשיש פרונט/בק פוקוס קל, אז לא תמיד הפוקוס כן יהיה על משהו אחר.
ניסית לכייל בתוך המצלמה? במעבדה?
בדיוק כמו ההרגשה שלי לגבי ה-17-40. אולי אני אנסה כיול בבית הצילום.נכתב ע"י msphoto;472107:לפעמים זה נראה כמו אי דיוק פוקוס, אבל אין איזור אחר שמפוקס טוב יותר, אז אולי זוהי בעיית 'חדות אבסולוטית'.. אם כי לפעמים היא חדה כתער.. אז אני באמת לא יודע..
נכתב ע"י msphoto;472138:כיילתי פעמיים בבית הצילום.
לטענתם - עכשיו העדשה פרפקט. לדעתי - ממש לא.
לך תוכיח..
אם כי אני נוטה להניח שבמעבר ל5D זה יראה אחרת לגמרי. מנסיון של חבר שעבר מ50D ל5D2 וכל הבעיות נפתרו לו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: