איפה כל האלופים?
נכוןכבר כתבו מס' פעמים באשכולות הקודמים.
תודה,בעיקרון - ככל שתשימי יותר שמן ויותר שום כך הטעם יהיה יותר דומה לקנויים.
המתכון המנצח שלי:
1 כוס קמח
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
1 בצל קטן קצוץ ומטוגן (אם אין לי בצל מטוגן, אני מוותרת)
כפית שום כתוש.
מלח, פפריקה (אפשר פלפל שחור, אני לא אוהבת)
אני תמיד משלשת כמויות ומקפיאה בשקיות.
מכניסה לסיר כשהקיגל קפוא.
איזה יופי!תודה,
עשינו השבת יצא פצצה!!
בצל מטוגן מחנות פיצוחים?משהו הכי הכי... אין מישהו שטעם ולא התקשר אחרי שבת [הוא בעצמו, או ששלח מישהו...] לקבל את המתכון!
מעמידים על סיר
2 כוסות מים
2 כוסות שמן
בצל מטוגן [אני מכניס קופסא של 250 גרם]
5 שיני שום חתוכים קטן
אחרי רתיחה מכבים את הלהבה, ומוסיפים:
3 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
3 כפיות גדושות אבקת מרק
2 כפיות מלח
3 כפיות סוכר
פלפל שחור - כעשר התזות
מערבבים היטב היטב.
מוסיפים קמח, בערך 4.5 כוסות
מערבבים היטב עד שיוצאת עיסה נחמדה ושמנונית.
מכינים נקניקים בגודל הרצוי, עוטפים כל נקניק עם נייר אפייה, ולהקפאה
מכניס לסיר החמין מיד בתחילת הבישול עם הנייר אפייה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: