הקו יסע דרך כביש 44? לא 431+1?אם יוסיפו לקו הזה תחנה בצומת נחשון, זה יתן קישור בין אחיסמך לבין ישובי הדרום
במפה מופיע המסלול דרך כביש 44הסנונית הראשונה של אחרי התקציב. תוספות שרות, ברוך שובכן!
הקו יסע דרך כביש 44? לא 431+1?
המסלול הקונספטי הרגילמסלול בבית שמש:
431 זה כביש מהיר, 44 זה כביש נידח אבל הפערים בזמן כנראה לא מידי גדולים.סיבוב ל431 יותר טוב?
בימי שישי גם נסיעה כביש עפר מהירה יותר מכביש 1המסלול הקונספטי הרגיל
שמתם לב לתחנות שהוסיפו בנהר הדן? למה זה טוב?
431 זה כביש מהיר 44, זה כביש נידח אבל הפערים בזמן כנראה לא מידי גדולים.
הוסיפו את זה לכל הקווים שעוברים שםשמתם לב לתחנות שהוסיפו בנהר הדן? למה זה טוב?
שהולכים הליכה ומתחרטים באמצע לא צריך להגיע לתחנה מרוחקת בהתחלה או בסוףהוסיפו את זה לכל הקווים שעוברים שם
דבר ראשון - למה לא. אם אף אחד לא יורד שם לא מפריע, ואם כן יורדים אז מצוין.
בעיתון חדש מיתגו את זה כ'בשורה' לרמה ב' שיכולים להגיע מהבית שלהם לכל הקווים מנהר הדן. מסופקני אם מישהו באמת הולך ברגל מנהר הדן. אבל אם כן, מצוין.
מאיפה לך המידע הזה?קו חדש בית שמש - אחיסמך, ישיר בלי מעבר בלוד
בסופי שבוע בלבד (למרות ההבטחות על קו יומי)
החל מיום שישי ד' אייר 2.5.25
לו"ז מבית שמש:
שישי - 12:30, 14:00
מוצ"ש - 21:30, 23:30
לו"ז מאחיסמך:
שישי - 14:00, 15:30
מוצ"ש - 21:30, 23:30
תפתח אוטובוס קרוב או כל מידע אחר ותבדוקמאיפה לך המידע הזה?
אני עובדת שם - איפה זה שם? באוטובוס קרוב? במשרד התחבורה? באחיסמך?כן אני יודעת אני עובדת שם
אנחנט פשוט ניסנו להבין מאיפה הבאת את המידע
באגף תחבורה בבית שמשאני עובדת שם - איפה זה שם? באוטובוס קרוב? במשרד התחבורה? באחיסמך?
הבנתי...באגף תחבורה בבית שמש
אז אתה גם אחראי על הכתבה דלעיל של jdn?הבנתי. אז באמת המידע לא פורסם בפרסום רשמי כמו שהכנתם.
פשוט משרד התחבורה כבר העלה את העדכון לאפליקציות
יש לי 'תחביב' לעלות על השינויים הצפויים בתחבורה ציבורית ולפרסם כאן בפרוג.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: