הרבה זמן חיפשתי את המתכון של סבתא שלי לעוגת טורט תפוחים. משהו אלוף ברמות אחרות! יחסית בריא- קמח 80%, כמעט בלי סוכר, בלי מרגרינה וטעים ברמות קשות! העוגה שגדלנו עליה. והנה השבוע מצאתי את המתכון- ל2 אינגליש קייק/ תבית בינונית.
5 תפוחים אדומים מגורדים גס לא קלופים
2 כוסות קמח 80%/ כוסמין 80%
4 ביצים
1/2 א. אפיה
1/2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
כוס שמן
טיפה קינמון
מערבבים ולתנור ל45 דקות
7 דקות עבודה כולל לשטוף את הכלים! ולהחזיר את המג'ימיקס! (לי אין את החלק הזה במג'ימיקס אז לקח לי רבע שעה כולל לגרד במגרדת ידנית)
5 תפוחים אדומים מגורדים גס לא קלופים
2 כוסות קמח 80%/ כוסמין 80%
4 ביצים
1/2 א. אפיה
1/2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
כוס שמן
טיפה קינמון
מערבבים ולתנור ל45 דקות
7 דקות עבודה כולל לשטוף את הכלים! ולהחזיר את המג'ימיקס! (לי אין את החלק הזה במג'ימיקס אז לקח לי רבע שעה כולל לגרד במגרדת ידנית)