בוקר טוב,
עלה בדעתי לחדש לחג עם קובנה במקום חלה.
מעולם לא הכנתי,
החשק מבוסס על התנסות חד פעמית לפני 17 שנה- בקובנה חמה, עננית וטעימה שהוגשה בשבת.
מצאתי מתכון עם שמן זית לגלגולים,
בספר ללא חלב של נטלי לוין.
אז מתכון יש.
עכשיו שאלתי -
כיצד אתן מכינות את הקובנה לשבת
כך שתהיה בשיאה?
אופות בדקה האחרונה?
משאירות על הפלטה לגמרי אפיה?
קובנה זה רק ללילה, בבוקר זה מבאס?
וגם, מה בין אפית לילה לאפיה מהירה?
אודה מאד לנסיונכן!
עלה בדעתי לחדש לחג עם קובנה במקום חלה.
מעולם לא הכנתי,
החשק מבוסס על התנסות חד פעמית לפני 17 שנה- בקובנה חמה, עננית וטעימה שהוגשה בשבת.
מצאתי מתכון עם שמן זית לגלגולים,
בספר ללא חלב של נטלי לוין.
אז מתכון יש.
עכשיו שאלתי -
כיצד אתן מכינות את הקובנה לשבת
כך שתהיה בשיאה?
אופות בדקה האחרונה?
משאירות על הפלטה לגמרי אפיה?
קובנה זה רק ללילה, בבוקר זה מבאס?
וגם, מה בין אפית לילה לאפיה מהירה?
אודה מאד לנסיונכן!