דרוש מתכון צריכה רעיון לרוטב לספגטי-ללא רסק עגבניות, ופרווה

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בס"ד

צריכה רעיון לרוטב לספגטי-ללא רסק עגבניות, ופרווה
להגשה ליד שניצל עוף
 

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
פירורי לחם.
אחרי הבישול של הספגטי את מכניס לסיר:
פירורי לחם מוזהבים. אבקת מרק. בצל מטוגן ואני אוהבת שמן מהבצל..... מלח פלפל
וזהו
כמה דקות עם מכסה סגור וזה יוצא מדהיםםם
 

saryk

משתמש מקצוען
פסטה ברוטב בטטה בסיר אחד - קל טעים ושונה!

חצי חב' ספגטי / פטוצ'יני (250 גר') השתמשתי כאמור ב- 500 גר' פסטה צדפים
בטטה בינונית (כ-160 גר') הכפלתי אז 4 בטטות קטנות
4 שיני שום כתושות
בצל קטן, פרוס דק
9 כוסות מים בול
6 כפות שמן זית
1/2 2 כפיות מלח

את כל זה שמים יחד בסיר רחב ידיים





מוסיפים מים



מדליקים אש גדולה
ומביאים לרתיחה

ובוחשים



מערבבים, זה שם המשחק, לא נעלמים לסיר
נשארים לידו ומידי פעם מערבבים נמרצות


ככה הבטטה מתמוססת לתוך הרוטב והפסטה לא נדבקת לתחתית הסיר

בשלב שהרוטב כבר מתחיל להצטמצם. ממש לא מפסיקים לערבב




מתי להפסיק? אם נשארו ממש מעט נוזלים, הפסטה כבר התרככה
אבל זו לא בעיה לבדוק -טועמים...
אם מתכוונים לאכול את הפסטה מייד אפשר לצמצם את הנוזלים כמעט לגמרי
אם מתכונים לאכול לאחר כמה שעות הפסטה תמשיך לספוג נוזלים, וכדאי להתחשב בזה
ולהשאיר יותר נוזלים
 

נחמה אנגלרד

עיצוב גרפי חכם ומדויק
מנוי פרימיום גולד
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מהיר ואדיר-
לטגן בצל- אפשר גם פטריות בשמן (לא להתקמצן על השמן..)
להוסיף חצי כוס מים+רוטב טריאקי בשפע
מלח, פלפל ואבקת מרק
לערבב עם פסטה מבושלת
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
לפעמים אני מאדה בצל קישואים מגורדים גזר מגורד וגמבה קצוצה קטן עם מעט א.מרק פלפל מלח וסוכר. מזכיר קצת מוקפצים של אולמות... מערבבת עם פסטה או ספגטי במקרים חגיגיים אפשר גם פטריות
 

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
איזה שפע של רעיונות! תודה רבה!!
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
לא ממש רוטב, אבל זו תוספת טעימה מאד לשניצל/עוף -
אטריות עם כרוב
(מתאים יותר לאטריות רחבות, אבל מסתדר עם כל סוגי הפסטה)

קוצצים בצל גדול וראש כרוב לבן (אפשר להוסיף 2 גזרים מגורדים בפומפיה דקה - מוסיף צבע וטעם מעניין)
מוסיפים שמן די בנדיבות
ומאדים על אש קטנה
מערבבים מידי פעם
עד מתי? עד שהכרוב שחום ורך.

מתבלים במלח ופלפל שחור.

טעים מאד לאכול את זה גם בלי פסטה
ויכול לשמש גם כמילוי לבלינצ'עס או בורקס.
 

שירוNET

משתמש רשום
שמים במחבת כמה כפות שמן זית, מטגנים בהם כמה שיני שום קצוצות דק
ושמים על הפסטה, מתבלים בנדידבות במלח ופלפל שחור גרוס
זה פסטה למבוגרים, טעימה!
יוצא מעולה גם אם מוסיפים לזה מעט לימון. מעניין. שווה לנסות.
ואם יש קצת צ'ילי גרוס להוסיף, אז בכלל.....
 

טוב טובית

משתמש פעיל
פסטה בפסטו - לערבב קצת רוטב פסטו , זה מרוכז מאד אז להוסיף קצת קצת
גם מאד הולך אצלי עם שמן זית , שום כתוש ותבלינים מלח פפריקה גריל עוף
 

saryk

משתמש מקצוען
לא ממש רוטב, אבל זו תוספת טעימה מאד לשניצל/עוף -
אטריות עם כרוב
(מתאים יותר לאטריות רחבות, אבל מסתדר עם כל סוגי הפסטה)

קוצצים בצל גדול וראש כרוב לבן (אפשר להוסיף 2 גזרים מגורדים בפומפיה דקה - מוסיף צבע וטעם מעניין)
מוסיפים שמן די בנדיבות
ומאדים על אש קטנה
מערבבים מידי פעם
עד מתי? עד שהכרוב שחום ורך.

מתבלים במלח ופלפל שחור.

טעים מאד לאכול את זה גם בלי פסטה
ויכול לשמש גם כמילוי לבלינצ'עס או בורקס.
זאת אומרת שלא מאדים את הבצל קודם? שמים הכל יחד על אש קטנה ?
מענין- זה טוב בהקפאה? (אם זה יוצא רך וסמרטוטי- נשמע הגיוני שכן...)
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
זאת אומרת שלא מאדים את הבצל קודם? שמים הכל יחד על אש קטנה ?
מענין- זה טוב בהקפאה? (אם זה יוצא רך וסמרטוטי- נשמע הגיוני שכן...)
לא מאדים קודם.
הבצל משחים ומתאדה יחד עם הכרוב

הכרוב (בלי הפסטה) מעולה בהקפאה
יש לי קופסא כזאת במקפיא כמעט תמיד.
זה מאד נחמד לשלוף ולהכין מזה משהו מהיר.
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
לא ממש רוטב, אבל זו תוספת טעימה מאד לשניצל/עוף -
אטריות עם כרוב
(מתאים יותר לאטריות רחבות, אבל מסתדר עם כל סוגי הפסטה)

קוצצים בצל גדול וראש כרוב לבן (אפשר להוסיף 2 גזרים מגורדים בפומפיה דקה - מוסיף צבע וטעם מעניין)
מוסיפים שמן די בנדיבות
ומאדים על אש קטנה
מערבבים מידי פעם
עד מתי? עד שהכרוב שחום ורך.

מתבלים במלח ופלפל שחור.

טעים מאד לאכול את זה גם בלי פסטה
ויכול לשמש גם כמילוי לבלינצ'עס או בורקס.
אני עושה את זה עם עוף.
אחרי שהכרוב והבצל נהיים כמו ריבה כזאת
מוסיפה חלקי עוף וממשיכה בבישול

אחד הדברים הטעימים
 

יומיום

משתמש צעיר
אם הספגטי הוא התוספת נגיד לצד קציצות ברוטב או אפילו עוף- אין יותר טעים מהרוטב של המנה העיקרית...
אבל בכל אופן יש לי להציע פסטה עם כוסמת- זה לא רוטב אבל כן משהו מגוון יותר...
מטגנים בצל- הרבה
מבשלים כוסמת במים ומלח עד להתרככות מסננים
מערבבים את 3 הרכיבים- פסטה בצל וכוסמת
מושלם!
 

נאמנת

משתמש מקצוען
לא ממש רוטב, אבל זו תוספת טעימה מאד לשניצל/עוף -
אטריות עם כרוב
(מתאים יותר לאטריות רחבות, אבל מסתדר עם כל סוגי הפסטה)

קוצצים בצל גדול וראש כרוב לבן (אפשר להוסיף 2 גזרים מגורדים בפומפיה דקה - מוסיף צבע וטעם מעניין)
מוסיפים שמן די בנדיבות
ומאדים על אש קטנה
מערבבים מידי פעם
עד מתי? עד שהכרוב שחום ורך.

מתבלים במלח ופלפל שחור.

טעים מאד לאכול את זה גם בלי פסטה
ויכול לשמש גם כמילוי לבלינצ'עס או בורקס.
את הונגרייה!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  21  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה