חגים צ'ולנט של פסח - איך מכינים שייצא עשיר וטעים ?

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
יותר טעים מכל השנה:
לא שרוי כמובן
IMG_20240426_131407.jpg
 

קטוגנית

משתמש חדש
אני שמה ת"א, קישקע, נקניקיות בשריות וכמובן בשר.
בהחלט יוצא יותר קדירת בשר, אבל ממש ממש טעים!!!
 

מרגלית100

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
גם אני שמה שקדים שלמים, מתרכך ומרגיש כמו שעועית
 

chani2006

משתמש מקצוען
תפוח אדמה מגורד נותן לרוטב קצת סמיכות, שיהיה פחות מימי.
 

הנסיך הקטן

משתמש צעיר
אם שמרת נוזלים שבהם התבשל בשר - שימי אותם בתור מי הבישול של הטשולנט.
+ התבלינים שאת משתמשת בפסח, מי הבקר הם לא תיבול מספיק בפני עצמו.
מוסיף: קוגל תפו"א. בלי שום עטיפה, מונח בצד הסיר.
 

קטוגנית

משתמש חדש
אני מכניסה את הקוגל לנייר כסף ומחוררת אותו, כך זה גם נותן את הטעם וגם לא מתפרק.
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
שמתי תפו’’א ובשר וגם שקדים מקולפים וכמה תמרים
מתכנן להוסיף תערובת של קניידלך ומצות מרוסקות עם ביצה ותבלינים כתחליף לקישקע.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה