פתחנו! אשכול לסרטוני מתכונים מכל הסוגים.

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
הכנתי את העוגה הזו, (לא זוכרת מי העלתה לכאן, חיפשתי ולא מצאתי)

טעימה ברמות!!! אף פעם לא הצלחתי עם עוגת שוקולד ברכות ובטיב. (רק שאפיתי 24 דק' בתנור מחומם מראש ולא 30 דק' ובניסים גם זה היה ברגע האחרון ממש..)
 

קבצים מצורפים

  • עוגת שוקולד בחושה.MP4
    2.6 MB · צפיות: 637

tami s

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי את העוגה הזו, (לא זוכרת מי העלתה לכאן, חיפשתי ולא מצאתי)

טעימה ברמות!!! אף פעם לא הצלחתי עם עוגת שוקולד ברכות ובטיב. (רק שאפיתי 24 דק' בתנור מחומם מראש ולא 30 דק' ובניסים גם זה היה ברגע האחרון ממש..)

עשית אותה חלבית?
 

ofir770

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מי יכול להעתיק לי את המתכון / סירטון מהקישור הזה:
https://www.foodisgood.co.il/general/pastry-cream-recipe/

או מתכון אחר מוצלח לקרם פודינג וניל פרווה ועמיד (לקרם שניט)
מצרכים למתכון

  • 1 וחצי כוסות חלב (או קצפת צמחית לפטיסייר פרווה)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 חלמונים גדולים
  • 1 כפית תמצית ווניל
איך מכינים?

  1. מחממים את החלב בסיר עד לקבלת אדים, ללא הגעה לרתיחה.
  2. מקציפים יחד את הסוכר, קמח ומלח בקערה בינונית, מוסיפים את החלמונים, ומערבבים יחד.
  3. לאחר קבלת עסה עבה, מוודאים שכל החומרים התערבבו טוב יחד, גם אם הם נראים מעט מתפוררים בהתחלה.
  4. כעת מוסיפים את החלב החם בפולסים קצרים לתוך תערובת הביצים ומערבבים יחד כל פעם.
  5. שופכים את התערובת חזרה לסיר תוך כדי שימוש במסננת.
  6. מחממים על אש בינונית ומערבבים ללא הפסקה עד קבלת שכבה עבה יותר של הקרם. עוצרים כל כמה שניות לוודא שהקרם הגיע לרתיחה, עד שמקבלים בועות רתיחה מעל הקרם, מערבבים מעט ומורידים מהאש.
  7. מוסיפים תמצית ווניל לתוך הקרם ומסננים את הכל לקערה תוך כדי ערבוב, כך שכל הקרם יעבור דרך המסננת לקערה וזאת על מנת שגושים לא יעברו לקרם עצמו.
  8. מכסים את הקרם בניילון נצמד, ממש מעל שכבת הקרם, כדי למנוע היווצרות קרום ומכניסים למקרר לצינון ממושך, 2-3 שעות עד שהוא קר לחלוטין.
  9. עכשיו שהקרם שלכם מוכן לשימוש, תוכלו למלא פחזניות או להכין עוגת מילפיי (עוגת נפוליאון).
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מצרכים למתכון

  • 1 וחצי כוסות חלב (או קצפת צמחית לפטיסייר פרווה)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 חלמונים גדולים
  • 1 כפית תמצית ווניל
איך מכינים?

  1. מחממים את החלב בסיר עד לקבלת אדים, ללא הגעה לרתיחה.
  2. מקציפים יחד את הסוכר, קמח ומלח בקערה בינונית, מוסיפים את החלמונים, ומערבבים יחד.
  3. לאחר קבלת עסה עבה, מוודאים שכל החומרים התערבבו טוב יחד, גם אם הם נראים מעט מתפוררים בהתחלה.
  4. כעת מוסיפים את החלב החם בפולסים קצרים לתוך תערובת הביצים ומערבבים יחד כל פעם.
  5. שופכים את התערובת חזרה לסיר תוך כדי שימוש במסננת.
  6. מחממים על אש בינונית ומערבבים ללא הפסקה עד קבלת שכבה עבה יותר של הקרם. עוצרים כל כמה שניות לוודא שהקרם הגיע לרתיחה, עד שמקבלים בועות רתיחה מעל הקרם, מערבבים מעט ומורידים מהאש.
  7. מוסיפים תמצית ווניל לתוך הקרם ומסננים את הכל לקערה תוך כדי ערבוב, כך שכל הקרם יעבור דרך המסננת לקערה וזאת על מנת שגושים לא יעברו לקרם עצמו.
  8. מכסים את הקרם בניילון נצמד, ממש מעל שכבת הקרם, כדי למנוע היווצרות קרום ומכניסים למקרר לצינון ממושך, 2-3 שעות עד שהוא קר לחלוטין.
  9. עכשיו שהקרם שלכם מוכן לשימוש, תוכלו למלא פחזניות או להכין עוגת מילפיי (עוגת נפוליאון).
עדיף חלב סויה ולא קצפת צמחית.
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
רעיונות יפים!
 

קבצים מצורפים

  • VID-20190124-WA0007.mp4
    4.4 MB · צפיות: 854
  • VID-20190124-WA0006.mp4
    2.2 MB · צפיות: 752
  • VID-20190124-WA0005.mp4
    4.3 MB · צפיות: 775
  • VID-20190124-WA0004.mp4
    KB 1,006.6 · צפיות: 695

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
רעיון גאוני של מיני כרוב ממולא
 

קבצים מצורפים

  • VID-20190124-WA0008.mp4
    9.8 MB · צפיות: 587

נחום10

משתמש מקצוען
עוד כמה מתכונים שווים
 

קבצים מצורפים

  • שיפטה עיראקי.MP4
    4 MB · צפיות: 404
  • מתכון בכוס- פודינג שוקולד ביתי עם שמנת מוקצפת.MP4
    2.7 MB · צפיות: 422
  • עוגת זברת שיש.MP4
    2.8 MB · צפיות: 443
  • סחלב מפנק עם פיסטוק וקשיו.MP4
    1.6 MB · צפיות: 331
  • רוגלך ביתיים שחוטפים ברגע.MP4
    5 MB · צפיות: 558
  • חריימה - מסעדת צ'צ'ו - נתניה.MP4
    3.2 MB · צפיות: 395

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה