בבקשה:
רכיבים
2 תבניות עגולות חד פעמיות בגודל הקטן ביותר
2 עלי מלאווח
1 קופסא שימורי פטריות חתוכים
2 בצלים קצוצים
3/4 כוס קמח
כף אבקת מרק פטריות
1 כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
1/2 כוס שמן
4 ביצים
רפדי את התבניות בניר אפיה. הסירי מעלי המלאווח את הנילון העוטף אותם. הניחי מעל התבניות המרופדות בניר אפיה.
הניחי בצד והכיני מלית.
קצצי דק את הבצל והפטריות. הכניסי לקערה והוסיפי את יתר החומרים.
עכשיו המלאווח אמור כבר להיות רך ולא קפוא ממש. לחצי קלות כדי שיכנס לתוך התבנית . סדרי את הקצוות סביב שולי התבנית. שפכי את המלית על המלאווח.
אפי ב 180 מעלות כ-45 דקות.
לגירסא חלבית ניתן להמיר ביצה אחת ב 1/2 גביע קוטג' ולפזר על הפשטידה לפני אפייתה גבינה צהובה.
לא אוהבים פטריות? אין בעיה. כל ירק אחר יתקבל כאן בברכה.
2 כוסות קוביות קישואים
2 כוסות קוביות בטטה.
הרוקולי
כרובית.
אגב, בתמונה זה בצלן סגול רק כי לא היה לי לבן. אבל עם לבן זה גם מעולה.
תכינו.
תשתפו בתוצאות.
מבטיחה שזה באמת טעים!
הכנתי היום 6 למסיבת חנוכה משפחתית [אשמור עטוף הטב במקרר עם יום רביעי]. 1 כבר התחסל.