דרוש מתכון פשטידת ירקות

HOBBY

משתמש רשום
פשטידת קישואים ופטריות

1. מגרדים 6-8 קישואים בינוניים. (אפשר בקליפתם)
2. מגרדים 2 בצלים.
3. מטגנים 2 בצלים.
4. מסננים קופסאת שימורי פטריות חתוכות.
5. מכניסים את כל הנ"ל לקערה ומוסיפים:
6 ביצים, כוס או יותר פירורי לחם (אני לא מנקזת את הנוזלים של הירקות), כוסברה קצוצה - לבחירה.
7. מתבלים: מעט שמן, מלח, פלפל, ושאטה גרוסה - לבחירה.
8. מרפדים תבנית בינונית בפירורי לחם ויוצקים עליה את הבלילה.
9. אופים כחצי שעה בחום בינוני-גבוה.
10. זה הציון שנותנים לה אצלנו.
 

save as

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
גלילת ירקות
12-15 מנות
2 בטטות קטנות
3 קישואים
2 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 ענפי סלרי אמריקאי
5 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' פירורי לחם (רצוי פירורי זהב)
50 גר' שומשום

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום בינוני 180 מעלות.
פורסים את הירקות לפרוסות דקות במעבד מזון
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מעבירים את העיסה לתבנית תנור גדולה מרופדת ומשומנת.
אופים כשעה עד להתייצבות והזהבה נאה.
מוציאים מהתנור ומקררים כחצי שעה
מגלגלים בזהירות לגלילה
מפזרים על נייר אפיה את פירורי הלחם מעורבבים עם שומשום
מברישים את הגלילה במעט ביצה ומגלגלים בפירורים.
אופים 10 דק' נוספות.

הגלילה נשמרת היטב בהקפאה
 

זהבהלה

משתמש מקצוען
גלילת ירקות
12-15 מנות
2 בטטות קטנות
3 קישואים
2 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 ענפי סלרי אמריקאי
5 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' פירורי לחם (רצוי פירורי זהב)
50 גר' שומשום

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום בינוני 180 מעלות.
פורסים את הירקות לפרוסות דקות במעבד מזון
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מעבירים את העיסה לתבנית תנור גדולה מרופדת ומשומנת.
אופים כשעה עד להתייצבות והזהבה נאה.
מוציאים מהתנור ומקררים כחצי שעה
מגלגלים בזהירות לגלילה
מפזרים על נייר אפיה את פירורי הלחם מעורבבים עם שומשום
מברישים את הגלילה במעט ביצה ומגלגלים בפירורים.
אופים 10 דק' נוספות.

הגלילה נשמרת היטב בהקפאה
ואיך מגישים ?פרוסות?
 

נעמי20

משתמש פעיל
גלילת ירקות
12-15 מנות
2 בטטות קטנות
3 קישואים
2 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 ענפי סלרי אמריקאי
5 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' פירורי לחם (רצוי פירורי זהב)
50 גר' שומשום

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום בינוני 180 מעלות.
פורסים את הירקות לפרוסות דקות במעבד מזון
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מעבירים את העיסה לתבנית תנור גדולה מרופדת ומשומנת.
אופים כשעה עד להתייצבות והזהבה נאה.
מוציאים מהתנור ומקררים כחצי שעה
מגלגלים בזהירות לגלילה
מפזרים על נייר אפיה את פירורי הלחם מעורבבים עם שומשום
מברישים את הגלילה במעט ביצה ומגלגלים בפירורים.
אופים 10 דק' נוספות.

הגלילה נשמרת היטב בהקפאה
טוב בהקפאה?
 

רוחי בלבוחי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
גלילת ירקות
12-15 מנות
2 בטטות קטנות
3 קישואים
2 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 ענפי סלרי אמריקאי
5 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' פירורי לחם (רצוי פירורי זהב)
50 גר' שומשום

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום בינוני 180 מעלות.
פורסים את הירקות לפרוסות דקות במעבד מזון
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מעבירים את העיסה לתבנית תנור גדולה מרופדת ומשומנת.
אופים כשעה עד להתייצבות והזהבה נאה.
מוציאים מהתנור ומקררים כחצי שעה
מגלגלים בזהירות לגלילה
מפזרים על נייר אפיה את פירורי הלחם מעורבבים עם שומשום
מברישים את הגלילה במעט ביצה ומגלגלים בפירורים.
אופים 10 דק' נוספות.

הגלילה נשמרת היטב בהקפאה
נשמע ממש טוב, אהבתי את הרעיון המגולגל.
 

דינגדונג

משתמש רשום
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
מהנסיון שלי הפשטידה הזו מאוד רגישה ומתקלקלת מהר.
צריך לשמור עליה טוב.
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה