ואיך מגישים ?פרוסות?גלילת ירקות
12-15 מנות
2 בטטות קטנות
3 קישואים
2 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 ענפי סלרי אמריקאי
5 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' פירורי לחם (רצוי פירורי זהב)
50 גר' שומשום
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום בינוני 180 מעלות.
פורסים את הירקות לפרוסות דקות במעבד מזון
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מעבירים את העיסה לתבנית תנור גדולה מרופדת ומשומנת.
אופים כשעה עד להתייצבות והזהבה נאה.
מוציאים מהתנור ומקררים כחצי שעה
מגלגלים בזהירות לגלילה
מפזרים על נייר אפיה את פירורי הלחם מעורבבים עם שומשום
מברישים את הגלילה במעט ביצה ומגלגלים בפירורים.
אופים 10 דק' נוספות.
הגלילה נשמרת היטב בהקפאה
כן,ואיך מגישים ?פרוסות?
תודהכן,
יוצא כמו רולדה.
אחרי..תודה
פורסים אחרי החימום על הפלטה או לפני?
טוב בהקפאה?גלילת ירקות
12-15 מנות
2 בטטות קטנות
3 קישואים
2 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 ענפי סלרי אמריקאי
5 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' פירורי לחם (רצוי פירורי זהב)
50 גר' שומשום
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום בינוני 180 מעלות.
פורסים את הירקות לפרוסות דקות במעבד מזון
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מעבירים את העיסה לתבנית תנור גדולה מרופדת ומשומנת.
אופים כשעה עד להתייצבות והזהבה נאה.
מוציאים מהתנור ומקררים כחצי שעה
מגלגלים בזהירות לגלילה
מפזרים על נייר אפיה את פירורי הלחם מעורבבים עם שומשום
מברישים את הגלילה במעט ביצה ומגלגלים בפירורים.
אופים 10 דק' נוספות.
הגלילה נשמרת היטב בהקפאה
נשמע ממש טוב, אהבתי את הרעיון המגולגל.גלילת ירקות
12-15 מנות
2 בטטות קטנות
3 קישואים
2 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 ענפי סלרי אמריקאי
5 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי:
ביצה טרופה
100 גר' פירורי לחם (רצוי פירורי זהב)
50 גר' שומשום
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום בינוני 180 מעלות.
פורסים את הירקות לפרוסות דקות במעבד מזון
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מעבירים את העיסה לתבנית תנור גדולה מרופדת ומשומנת.
אופים כשעה עד להתייצבות והזהבה נאה.
מוציאים מהתנור ומקררים כחצי שעה
מגלגלים בזהירות לגלילה
מפזרים על נייר אפיה את פירורי הלחם מעורבבים עם שומשום
מברישים את הגלילה במעט ביצה ומגלגלים בפירורים.
אופים 10 דק' נוספות.
הגלילה נשמרת היטב בהקפאה
כן.טוב בהקפאה?
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
734
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון
24/01
2021
25/01
2021
31/01
2021
עיצוב גרפי
מבוא לתוכנת דימנשן
ככה תיצרו הדמיות מציאותיות בגמישות וקלות מדהימה - הרצאה מרתקת של אריאל אלינסון שתתקיים היום בערב
ההרצאה חינם ומיועדת למנויי הפרימיום בפרוג.
עוד לא מנוי פרימיום?