תודה האני יקרה..פאי טונה אישי/בתבנית גדולה
כ-15 פאי אישיים
תבניות שקעים אישיות או שקעים במגש
לבצק:
2 ו 3/4 כוסות קמח [אפשר מלא]
25 גרם מרגרינה + 1/2 כוס שמן
1/3 כוס שומשום
2 ביצים
1/4 כוס מים
למלית:
2 קופסאות טונה במים
2 בצלים קצוצים
1 פלפל אדום
3 כפיות שמנת לבישול, פרווה
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס קמח
3 ביצים
מלח
פלפל
פפריקה
מעבדים לבצק אחיד. אם הוא קצת רטוב, מוסיפים קמח. אם יבש עוד קצת מים. תלוי בגודל הביצה וכו'.
מרדדים על משטח מקומח.
קורצים עיגולים בקוטר גדול מהקוטר העליון של התבניות. אני השתמשתי בקורצן עגול עם סיומת מדוגמת לקבלת תחתית פאי עם דוגמא.
מרפדים את התבניות בזהירות. אין צורך לשמן.
אופים ב180 מעלות כ-7 דקות.
בינתיים מכינים מלית:
מאדים בצל ופלפל אדום לריכוך.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר בחומרים. מערבבים.
מוציאים את התבניות מהתנור. מצננים קצת. ממלאים כל תחתית פאי במלית. נזהרים לא ללכלך את השוליים תוך כדי מילוי. משטחים בכף.
לקישוט: מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
מחזירים לתנור לעוד בערך 20 דקות.
אפשר גם בתבנית גדולה או תבנית אינגליש במקום אישיות. מרפדים את התבנית בבצק, אופים כמו באישיות. ממלאים ומחזירים לאפיה לעוד 30 דקות לתבנית אינגליש [הכמות מספיקה ל-3 קצרות, 2 ארוכות] או 40 דקות לתבנית A4.
מגישים חם.
אפשר לשמור בהקפאה. לא מפשירים. מעבירים ישירות מההקפאה לחימום בתנור.
במקרר נשמר ליומיים-שלושה.
1 טונה
1 בטטה מרוסקת
1 ביצה
טיפי שמן
קצת מלח, פלפל שחור, שום גבישי.
אפשר לאפות כקציצות או כפשטידה-הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק
אין קמח?
פשטידת טונה מהירה טעימה מאד!
במקור על בסיס בצק עלים, אף פעם לא שמה.
ממלאה בתבניות אישיות חצי מהגובה ומוציאה בהגשה.
לערבב בקערה:
2 קופסאות טונה.
3 בצל קצוץ מטוגן (לקרר אחרי הטיגון)
3-4 ביצים
3 כפות מיונז.
3 כפות פרורי לחם מוזהבים/ קמח מצה.
מלח ופלפל שחור.
180 מעלות כחצי שעה.
לא לוותר על המיונז, כך הפשטידה עסיסית.
לפעמים מוסיפה מעט מהשמן של הטונה.
לחסל...
פשטידת טונה מהירה טעימה מאד!
במקור על בסיס בצק עלים, אף פעם לא שמה.
ממלאה בתבניות אישיות חצי מהגובה ומוציאה בהגשה.
לערבב בקערה:
2 קופסאות טונה.
3 בצל קצוץ מטוגן (לקרר אחרי הטיגון)
3-4 ביצים
3 כפות מיונז.
3 כפות פרורי לחם מוזהבים/ קמח מצה.
מלח ופלפל שחור.
180 מעלות כחצי שעה.
לא לוותר על המיונז, כך הפשטידה עסיסית.
לפעמים מוסיפה מעט מהשמן של הטונה.
לחסל...
פשטידת טונה מהירה טעימה מאד!
במקור על בסיס בצק עלים, אף פעם לא שמה.
ממלאה בתבניות אישיות חצי מהגובה ומוציאה בהגשה.
לערבב בקערה:
2 קופסאות טונה.
3 בצל קצוץ מטוגן (לקרר אחרי הטיגון)
3-4 ביצים
3 כפות מיונז.
3 כפות פרורי לחם מוזהבים/ קמח מצה.
מלח ופלפל שחור.
180 מעלות כחצי שעה.
לא לוותר על המיונז, כך הפשטידה עסיסית.
לפעמים מוסיפה מעט מהשמן של הטונה.
לחסל...
טעים מאוד תודה!!פשטידת טונה מהירה טעימה מאד!
במקור על בסיס בצק עלים, אף פעם לא שמה.
ממלאה בתבניות אישיות חצי מהגובה ומוציאה בהגשה.
לערבב בקערה:
2 קופסאות טונה.
3 בצל קצוץ מטוגן (לקרר אחרי הטיגון)
3-4 ביצים
3 כפות מיונז.
3 כפות פרורי לחם מוזהבים/ קמח מצה.
מלח ופלפל שחור.
180 מעלות כחצי שעה.
לא לוותר על המיונז, כך הפשטידה עסיסית.
לפעמים מוסיפה מעט מהשמן של הטונה.
לחסל...
תבנית פאי מלבנית- צריך את כל הכמות?פאי טונה אישי/בתבנית גדולה
כ-15 פאי אישיים
תבניות שקעים אישיות או שקעים במגש
לבצק:
2 ו 3/4 כוסות קמח [אפשר מלא]
25 גרם מרגרינה + 1/2 כוס שמן
1/3 כוס שומשום
2 ביצים
1/4 כוס מים
למלית:
2 קופסאות טונה במים
2 בצלים קצוצים
1 פלפל אדום
3 כפיות שמנת לבישול, פרווה
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס קמח
3 ביצים
מלח
פלפל
פפריקה
מעבדים לבצק אחיד. אם הוא קצת רטוב, מוסיפים קמח. אם יבש עוד קצת מים. תלוי בגודל הביצה וכו'.
מרדדים על משטח מקומח.
קורצים עיגולים בקוטר גדול מהקוטר העליון של התבניות. אני השתמשתי בקורצן עגול עם סיומת מדוגמת לקבלת תחתית פאי עם דוגמא.
מרפדים את התבניות בזהירות. אין צורך לשמן.
אופים ב180 מעלות כ-7 דקות.
בינתיים מכינים מלית:
מאדים בצל ופלפל אדום לריכוך.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר בחומרים. מערבבים.
מוציאים את התבניות מהתנור. מצננים קצת. ממלאים כל תחתית פאי במלית. נזהרים לא ללכלך את השוליים תוך כדי מילוי. משטחים בכף.
לקישוט: מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
מחזירים לתנור לעוד בערך 20 דקות.
אפשר גם בתבנית גדולה או תבנית אינגליש במקום אישיות. מרפדים את התבנית בבצק, אופים כמו באישיות. ממלאים ומחזירים לאפיה לעוד 30 דקות לתבנית אינגליש [הכמות מספיקה ל-3 קצרות, 2 ארוכות] או 40 דקות לתבנית A4.
מגישים חם.
אפשר לשמור בהקפאה. לא מפשירים. מעבירים ישירות מההקפאה לחימום בתנור.
במקרר נשמר ליומיים-שלושה.
אפשר חציתבנית פאי מלבנית- צריך את כל הכמות?
תודהאפשר חצי
אין קמח?1 טונה
1 בטטה מרוסקת
1 ביצה
טיפי שמן
קצת מלח, פלפל שחור, שום גבישי.
אפשר לאפות כקציצות או כפשטידה-הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: