אני שמה מיד בפריזר ולא קבלו כתמים. הטמפרור עבד מצוין הם יבשים אבל הפתרון של הברק נשגב מבינתי...אני משתמשת רק בתבניות פוליקרבונט.
מומחי השוקולד יגידו לך שגם התבניות עצמן צריכות להיות בטמפרטורה מסוימת כשאת עושה את המודלינג.... ובשוקולטריות גדולות יש מקרר ששומרים שם את התבניות...
עוד משהו... הכי טוב לפרלינים להתיבש בטמפרטורת החדר לכמה שעות ולא להתפתות להכניס לפריזר ולזרז תהליכים... זה גם יכול לגרום לכתמים...
נרשמתי לסדנא של פרלינים אולי שם אמצא פתרון