פרלינים שאלה למומחיות

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
עד היום היתי עושה פרלינים ללא טמפרור ויצאו מבריקים ויפים אבל ברגע שנשארו בחוץ או קצת חם התחילו "להזיע" ולהינמס .
השנה למדתי טמפרור והכנתי ואכן יצאו יבשים ולא מזיעים בטמפרטורת החדר ואפילו משמיעים את ה"קליק" הזה כשאוכלים...
אבל בכלל לא מבריקים :(
מה יכולה להיות הבעיה?
אציין שהשתמשתי בתבניות סיליקון חדשות שקניתי מאליאקספרס. יכול להיות קשור לתבניות לא איכותיות? (הגם שהן נראות מאד איכותיות- חצאי כדורים וכדורים כמעט שלמים)
@hbecker @קלרינט ?
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
האם את מערבת בשוקולד חמאת קקאו? אני חושבת שזה הסוד.
 

אטיאס מירי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הוספת חמאת קקאו לשוקולד?
וכן התבניות סיליקון הורסות את הברק לעיתים
תשתמשי בתבניות "פוליקרבונט" הברק נשאר מהמם!!!
זה שנה שעברה הכנתי וארזתי בערך שלשה שבועות לפני פורים
נשאר מבריק! לא נמס! והיה טעים עד פסח...
 

קבצים מצורפים

  • 20180226_013847.jpg
    20180226_013847.jpg
    2.3 MB · צפיות: 939
  • 20180226_014035.jpg
    20180226_014035.jpg
    1.7 MB · צפיות: 833
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עד היום היתי עושה פרלינים ללא טמפרור ויצאו מבריקים ויפים אבל ברגע שנשארו בחוץ או קצת חם התחילו "להזיע" ולהינמס .
השנה למדתי טמפרור והכנתי ואכן יצאו יבשים ולא מזיעים בטמפרטורת החדר ואפילו משמיעים את ה"קליק" הזה כשאוכלים...
אבל בכלל לא מבריקים :(
מה יכולה להיות הבעיה?
אציין שהשתמשתי בתבניות סיליקון חדשות שקניתי מאליאקספרס. יכול להיות קשור לתבניות לא איכותיות? (הגם שהן נראות מאד איכותיות- חצאי כדורים וכדורים כמעט שלמים)
@hbecker @קלרינט ?
לא יודעת מה לומר לך
לי הם מבריקים גם בתבניות של אליאקספרס
אבל הכי טוב התבניות פוליקרבונט. כמו פלסטיק ממש קשיח. יקר.
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@hbecker הם מבריקים כשאת מטמפררת? או בלי טמפרור
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הוספת חמאת קקאו לשוקולד?
וכן התבניות סיליקון הורסות את הברק לעיתים
תשתמשי בתבניות "פוליקרבונט" הברק נשאר מהמם!!!
זה שנה שעברה הכנתי וארזתי בערך שלשה שבועות לפני פורים
נשאר מבריק! לא נמס! והיה טעים עד פסח...
יפה!
איך הכנת ? עם טמפרור או לא?
ארזת ושמת במקפיא 3 שבועות או מקרר?
אשמח לשמוע פרוט.
התבניות האלה איפה קונים אותן?
 

אטיאס מירי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ברור עם טמפרור. אחרת א"א להכין את זה מראש זה מקבל כתמים..
לדעתי ההשקעה שווה ובפורים אני לא מתקשקשת עם אריזה וכו...

קניתי את התבניות אצל מירה בן שלמה "פרלין" למדתי אצלה את הקורס.
ראיתי אתמול בצ'וקי בבני ברק שמוכרים גם שם.
תבניות יקרות יחסית בסביבות 90 לתבנית
קניתי 2 בהתחלה וכל שנה אני מוסיפה תבנית אחת...
ואני עושה את זה רק בפורים. בקושי...;)
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
ברור עם טמפרור. אחרת א"א להכין את זה מראש זה מקבל כתמים..
לדעתי ההשקעה שווה ובפורים אני לא מתקשקשת עם אריזה וכו...

קניתי את התבניות אצל מירה בן שלמה "פרלין" למדתי אצלה את הקורס.
ראיתי אתמול בצ'וקי בבני ברק שמוכרים גם שם.
תבניות יקרות יחסית בסביבות 90 לתבנית
קניתי 2 בהתחלה וכל שנה אני מוסיפה תבנית אחת...
ואני עושה את זה רק בפורים. בקושי...;)
זה מוזר שזה לא יעבוד בסיליקון
אני מתלבטת אם הבעיה בתבניות או בטמפרור כי בלי טמפרור היו יוצאים לי מבריקים מאד כמו שלך.
האם שמרת במקרר את הקופסאות?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה מוזר שזה לא יעבוד בסיליקון
אני מתלבטת אם הבעיה בתבניות או בטמפרור כי בלי טמפרור היו יוצאים לי מבריקים מאד כמו שלך.
האם שמרת במקרר את הקופסאות?
אם תשמרי במקרר הם יתחילו "להזיע" ברגע שתוציאי אותם.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הוספת חמאת קקאו לשוקולד?
וכן התבניות סיליקון הורסות את הברק לעיתים
תשתמשי בתבניות "פוליקרבונט" הברק נשאר מהמם!!!
זה שנה שעברה הכנתי וארזתי בערך שלשה שבועות לפני פורים
נשאר מבריק! לא נמס! והיה טעים עד פסח...
נראה טוב!
מאיפה הקופסאות המקסימות?
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מה ? הכל נמצא במקפיא עכשיו. את בטוחה?
 

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נראה טוב!
מאיפה הקופסאות המקסימות?
יש גם קופסאות יפות בחנות "רגילה" של מוצרי חד פעמי.
(אני לא יודעת אם כל השנה או רק עכשיו- לכבוד פורים)
 

אטיאס מירי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש גם קופסאות יפות בחנות "רגילה" של מוצרי חד פעמי.
(אני לא יודעת אם כל השנה או רק עכשיו- לכבוד פורים)
בסיטי בג זה חנות המפעל המחירים ממש טובים ומבחר ענק!
מה שאין בכל החד פעמי מה גם שזה יקררר לא פחות מ-10 לקופסא.
וחפרתי רבות בעניין..
 

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני משתמשת רק בתבניות פוליקרבונט.
מומחי השוקולד יגידו לך שגם התבניות עצמן צריכות להיות בטמפרטורה מסוימת כשאת עושה את המודלינג.... ובשוקולטריות גדולות יש מקרר ששומרים שם את התבניות...
עוד משהו... הכי טוב לפרלינים להתיבש בטמפרטורת החדר לכמה שעות ולא להתפתות להכניס לפריזר ולזרז תהליכים... זה גם יכול לגרום לכתמים...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה