עד היום היתי עושה פרלינים ללא טמפרור ויצאו מבריקים ויפים אבל ברגע שנשארו בחוץ או קצת חם התחילו "להזיע" ולהינמס .
השנה למדתי טמפרור והכנתי ואכן יצאו יבשים ולא מזיעים בטמפרטורת החדר ואפילו משמיעים את ה"קליק" הזה כשאוכלים...
אבל בכלל לא מבריקים
מה יכולה להיות הבעיה?
אציין שהשתמשתי בתבניות סיליקון חדשות שקניתי מאליאקספרס. יכול להיות קשור לתבניות לא איכותיות? (הגם שהן נראות מאד איכותיות- חצאי כדורים וכדורים כמעט שלמים)
@hbecker @קלרינט ?
השנה למדתי טמפרור והכנתי ואכן יצאו יבשים ולא מזיעים בטמפרטורת החדר ואפילו משמיעים את ה"קליק" הזה כשאוכלים...
אבל בכלל לא מבריקים
מה יכולה להיות הבעיה?
אציין שהשתמשתי בתבניות סיליקון חדשות שקניתי מאליאקספרס. יכול להיות קשור לתבניות לא איכותיות? (הגם שהן נראות מאד איכותיות- חצאי כדורים וכדורים כמעט שלמים)
@hbecker @קלרינט ?