פלאפון כשר (עם חותמת)

חצי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י רחל ז.;1785968:
לי יש את הסי ליאון I47 ואני ממליצה בכל פה!
לקחו את כל השכלולים של הכשרים למכשיר אחד!
יומן שיחות משוכלל, הכי טוב שאני מכירה (יותר טוב מסמסונג, של נוקיה ממש מתחת לכל ביקורת) העברת נתונים בבלוטוס בלי צורך בפריצה, 2 סימים, שעון מעורר משוכלל
בקיצור - מה שאתה יכול לרצות מכשר אורגינל

(לא יודעת למה הגדירו אותו דפוק)

הסי ליאון הוא אכן מכשיר יפה ומשוכלל יותר מכל הכשרים, אבל ממש חלש, אין לי משהו אישי נגד המכשיר הזה, ואני גם מוכר אותו למי שרוצה דווקה אותו.

אני לא קובע כזה דברים לפי ההתרשמות האישי שלי, כי בטח יש אנשים שמאוד נהנים ממנו, הקביעה שלי כי אני סוכן ומכיר יותר מקצת את שוק הסלולאר.. ובפרט הכשר, והמכשיר הזה חוזר בכמויות לתיקונים לחנויות, וזה הסיבה שהמחיר פתאום צנח מ650 ש"ח ל480 ש"ח!!

יש מהוט מובייל הגירסה הקודם שקוראים K33 שהוא מכשיר הרבה יותר טוב, נכון אין לו את כל השכלולים ויש בעיה קטנה במקשים, אבל הוא הרבה יותר טוב.

חצי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י רחל ז.;1787609:
עולה בסביבות 450-470

מוכרים אותו במוקדים של הוט מובייל (בגאולה ראיתי) וכן בחנות הטלפונים בישעיהו

אגב, הוא דור 3

מוכרים אותו בכמעט כל החנויות, וכן אצלי
אגב זה דור 3 רק בסים אחד והשני זה רק דור 2

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה