דרוש מתכון פירה בטטה כמו במסעדה

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
לפני זמן מה יצא לנו לאכול במסעדה, ואחת המנות הוגשה עם פירה בטטה - שטעמו היה קרמי מאוד, אבל בעיקר מאוד עמוק ועוצמתי
ועשיר ממש
מאז הפירה הזה מככב בדמיוננו, אבל כל נסיונות השחזור לא צלחו עד עתה.
מה זה יכול להיות? שומניות של בשר? צלייה עד התקרמלות? בצל מקורמל אולי?
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
טעם עשיר מגיע בד"כ אחרי אפיה של הבטטה עד להתקרמלות
תעשו חיפוש בגוגל עוז תלם בטטות
תגיעו למתכון של הכנת בטטות מקורמלות בתנור (מומלץ מאד!)
אפשר לקחת את הבטטות האלו לפירה (בלי הקליפה)
 

אמא לשני מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
טעמתי מרק בטטה טחון עם טעם כמו שאת מתארת.
לא תבלינים אלא טעם עשיר במיוחד. עמוק ובטטי
המתכון היה באמת אידוי של הבטטה עם הבצל הרבה מאד זמן ורק אח"כ הוספת מים למרק וטחינה
מסתבר שהפירה שטעמת זה אותו עיקרון בלי המרק
 

I) AM)

משתמש מקצוען
מיונז מעשיר מאוד פירה רגיל, במקום שמן. אולי זה?
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  33  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה