חלבי פיצה למוצ"ש, יש מוצא?

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עיצוב גרפי
פרסום וקופירייטינג
אשמח לעזרתכן האדיבה!
אני מארחת בעז"ה במוצ"ש ורוצה להגיש פיצות ביתיות ככיבוד.
רק מה,
אין זמן במוצ"ש גם להעמיד בצק ולחכות שיתפח וגם לאפות 8 מגשים...
האם יש אופציה להכין את הבצק בשישי ולשמור במקרר?
מידי הרבה זמן? הוא יתפח מעבר לנדרש?
או אולי יש בצק טוב ללא התפחה?
 

mend

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
אפשר להכין את הבצק, לרדד, ולהקפיא ממש כבסיס של פיצה,
במוצא"ש להוציא להפשרה למרוח תוספות ולאפות.
לא ניסיתי. רק יודעת על מי שמכין כך
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
אמא שלי מכינה פיצות, מפזרת מה שצריך, אופה חצי אפיה ומקפיאה.
אח"כ מכניסה לתנור חצי קפוא לסיום אפיה,
יוצא מעולה!
 
נערך לאחרונה ב:

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עיצוב גרפי
פרסום וקופירייטינג
אמא שלי מכינה פיצות, מפזרת מה שצריך, אופה חצי שעה ומקפיאה.
אח"כ מכניסה לתנור חצי קפוא לסיום אפיה,
יוצא מעולה!
נשמע טוב,
אבל למה חצי שעה?
ואת הפיצה היא שמה בתנור לפני ההגשה רק להפשרה או שהיא עדיין לא מוכנה לגמרי אז?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
נשמע טוב,
אבל למה חצי שעה?
ואת הפיצה היא שמה בתנור לפני ההגשה רק להפשרה או שהיא עדיין לא מוכנה לגמרי אז?
חחח
טעות הקלדה.
חצי אפיה.
והיא שמה את הפיצה לסיום אפיה.
 

miami

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
יש מתכון מהמם של שמרית -שף ספקן לייק
הכיף בו שהוא צריך התפחה של רבע שעה בלבד!!!!! ותענוג לעבוד איתו
מקילו אחד אני עושה 3 מגשים,
יוצא טעייםםםםםםםםםם
כשאני רוצה לחסוך לי אני מכינה את זה באמצע השבוע מקפיאה ואופה את זה הבמוצ"ש
יוצא מצוין וטרי!
 

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
אני הייתי ממליצה לך להכין בצק, להתפיח ולאפות כמה דקות
ואז להקפיא
במוצ"ש להכין את המילוי, למרוח ולתת את המשך האפיה
כך יהיו לך פיצות טריות ממש ותחסכי את הזמן
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
זה מתכון מעולה, שכמעט לא דורש התפחה
כוס וחצי קמח
2 כפיות שמרים יבשים
כפית סוכר
3/4 כוס מים חמים
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח

להתפיח 10-15 דקות
לרדד להוסיף תיבול רצוי
ולאפות
 

חוקרת

משתמש צעיר
לא צריך להקפיא את הבצק
הרבה פעמים אני משאירה חלק מהבצק של החלות מיום שישי בתוך שקית קשורה במקרר
במוצאי שבת מוציאה מהמקרר, מרדדת ועושה פיצות או פוקאצ'ות ומכניסה ישר לתנור, אין צורך בעוד התפחה.
ממליצה להכין את הרוטב כבר עכשיו :p
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עיצוב גרפי
פרסום וקופירייטינג
תודה לכל המגיבות עזרתן לי מאד,
הכנתי את בצק מ-2 קילו ביום שישי, התפחתי, רידדתי והנחתי בעשר תבניות עגולות,
אפיתי כל 2 תבניות יחד למשך 10 דק' בטורבו,
והקפאתי את כל הבצקים האפויים למחצה.
במוצ"ש הוצאתי את המגשים,
מרחתי רוטב ופיזרתי תוספות וגבינה,
והכנסתי לתנור שתיים שתיים למשך 12 דקות נוספות.
עד שיצאו כל המגשים והוגשו לשולחן, הפלטה שמרה על החום של הראשונים.
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה