רחל סרולוביץ
כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
•
אשמח לעזרתכן האדיבה!
אני מארחת בעז"ה במוצ"ש ורוצה להגיש פיצות ביתיות ככיבוד.
רק מה,
אין זמן במוצ"ש גם להעמיד בצק ולחכות שיתפח וגם לאפות 8 מגשים...
האם יש אופציה להכין את הבצק בשישי ולשמור במקרר?
מידי הרבה זמן? הוא יתפח מעבר לנדרש?
או אולי יש בצק טוב ללא התפחה?
אני מארחת בעז"ה במוצ"ש ורוצה להגיש פיצות ביתיות ככיבוד.
רק מה,
אין זמן במוצ"ש גם להעמיד בצק ולחכות שיתפח וגם לאפות 8 מגשים...
האם יש אופציה להכין את הבצק בשישי ולשמור במקרר?
מידי הרבה זמן? הוא יתפח מעבר לנדרש?
או אולי יש בצק טוב ללא התפחה?