חלבי פיצה ללא גלוטן על בסיס פיתה טחינה--

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכנתי חצי כמות, ובמקום 4 כפות טחינה,הימרתי ב-2 כפות שקדיה, ו-2 טחינה
יותר בריא...
לדעתי אפשר להמיר לגמרי את הטחינה בשקדיה-הרבה חלבון ובלי שומן רווי...
יצא מושלם!
אגב יש דרך להכין את זה במחבת?
ומה אומרת להוסיף אבקת שום בבלילה? יהרוס או ישביח את הטעם?
אישית לי עדיפה הטחינה.
אבל הרעיון מעולה.

מניחה שאפשרי לטגן במחבת על אש וכה אב לא ניסיתי.

ואבקת שום יכול בהחלט לשדרג
 

976חני

משתמש מקצוען
@ה. בקר יש לך נסיון עם אכסון לכמה ימים? במקרר? במקפיא? ואיך לחמם? או שעדיף לאכול הכל מיד באותו יום?
תודה רבה על מתכונים מוצלחים ובריאים ועל המענה לכל השאלות בדרך...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר יש לך נסיון עם אכסון לכמה ימים? במקרר? במקפיא? ואיך לחמם? או שעדיף לאכול הכל מיד באותו יום?
תודה רבה על מתכונים מוצלחים ובריאים ועל המענה לכל השאלות בדרך...
אישית שמרתי במקרר ליום
והקפאתי ליותר
 

רקפת3

משתמש סופר מקצוען
@ה. בקר נראה מעולה!
רוצה להכין ומחפשת מתכון לרוטב פיצה ללא רסק עגבניות (זה מקפיץ סוכר...),
יש לך משהו?
תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בלי רסק.
עגבניות הן ירק, אבל רסק מכיל סוכר ופחמימות...
יודעת שקיים ללא סוכר, לא מצאתי בינתיים :rolleyes:
את כולה לגרד עגבניה ולאדות במעט שמן עם מלח, פלפל שחור, שום, אורגנו וכו' ולקבל רוטב מהמם לפיצה. אפשר אחרי שהוא מתקרר להוסיף לו מעט מיונז
 

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
מי שרוצה ניתן לעשות במהירות סוג של לחם טחינה בטוסטר על נייר אפיה
שימו לב שזה לא נשרף, אבל מתייבש אם משאירים את זה יותר מידי
בנוסף, בלחם טחינה אתה יכול להוסיף ולערבב מה שהינך חפץ בו ולנסות כל יום לגוון עם משהו חדש: פפריקה, בצל, עגבניות, וכל דבר שמתאים להיות יחד עם חביתה וטחינה
 

רקפת3

משתמש סופר מקצוען
את כולה לגרד עגבניה ולאדות במעט שמן עם מלח, פלפל שחור, שום, אורגנו וכו' ולקבל רוטב מהמם לפיצה. אפשר אחרי שהוא מתקרר להוסיף לו מעט מיונז
תודה!
נוסה בהצלחה, רק שויתרתי על שלב האידוי וטחנתי את העגבניות במקום.
יצאה פיצה מושלמת!!!
 

עמליה 098

משתמש מקצוען
@ה. בקר
בתור מנהלת, אולי תוכלי להכניס את הודעת אשכול "הבחושות השוות" ל"הפסקת אוכל" כדי שנוכל להכנס לתוכו מרות שאנחנו מסונני נטפרי?
וזאת ההזדמנות להודות לך על הנדיבות המדהימה, הענווה וכל ממהש את עושה בשבילנו
שילוב נדיר של יצירתיות, כשרון ועין טובהההההההה
אם נעשה סקר, אם יש אשה בפרוג שלא עשתה אף פעם משהו בהשראתך, נראה לי שאין מצביעה אחת....

ישר כח!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר
בתור מנהלת, אולי תוכלי להכניס את הודעת אשכול "הבחושות השוות" ל"הפסקת אוכל" כדי שנוכל להכנס לתוכו מרות שאנחנו מסונני נטפרי?
וזאת ההזדמנות להודות לך על הנדיבות המדהימה, הענווה וכל ממהש את עושה בשבילנו
שילוב נדיר של יצירתיות, כשרון ועין טובהההההההה
אם נעשה סקר, אם יש אשה בפרוג שלא עשתה אף פעם משהו בהשראתך, נראה לי שאין מצביעה אחת....

ישר כח!
הייתי עושה את זה בשמחה, רק שגם אני חסומה בגלל נטפרי :(

אני לא זוכרת אם זה באא"ר או חכמת נשים, את זוכרת?
אני יכולה לבקש ממנהלות הפורום שם להעביר.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תערבבי עם כף, זה מתערבב מעולה
והני, תודה, יצא מהמם.
מה עוד ניתן להוסיף לבסיס שיהיה לו יותר טעם?
אני מערבבת עם מזלג.
העני, הכנתי כבר לפחות 10 פעמים את המתכון שלך. הוא מוצלח מאוד!!
לפעמים כשנמאס מהפיצה, אני עושה ציפוי אחר:
מגררת גבינה צהובה, מוסיפה שמנת מתוקה 38%, כף+ א.מרק פטריות, מערבבת ומורחת לאחר שאופה מס' דקות את הבסיס, וכמובן ממשיכה לאפות להמסה וקבלת צבע.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
בלי רסק.
עגבניות הן ירק, אבל רסק מכיל סוכר ופחמימות...
יודעת שקיים ללא סוכר, לא מצאתי בינתיים :rolleyes:
אני משתמשת בעגבניות קצוצות.
נראה קופסה רגילה של רסק (גדול) אבל ללא הסימון של סוכר בכמות גבוהה, ועם כמות מאוד קטנה של פחמימות, ובוודאי בהשוואה לרסק הרגיל.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני משתמשת בעגבניות קצוצות.
נראה קופסה רגילה של רסק (גדול) אבל ללא הסימון של סוכר בכמות גבוהה, ועם כמות מאוד קטנה של פחמימות, ובוודאי בהשוואה לרסק הרגיל.
נכון
זה מעולה
כשאני מתעצלת אני משתמשת בזה כבסיס למטבוחה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
העני, הכנתי כבר לפחות 10 פעמים את המתכון שלך. הוא מוצלח מאוד!!
@ה. בקר
אם יש לך עוד רעיונות לבסיס/בצק/לחם שאינו פחמימתי, אשמח מאוד.
עשיתי כבר הרבה פעמים מקמח שקדים, אבל המרקם של זה לא נחמד, יבשושי.
(מה שהעלית מקמח חומוס, פחמימתי למדי)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר
אם יש לך עוד רעיונות לבסיס/בצק/לחם שאינו פחמימתי, אשמח מאוד.
עשיתי כבר הרבה פעמים מקמח שקדים, אבל המרקם של זה לא נחמד, יבשושי.
(מה שהעלית מקמח חומוס, פחמימתי למדי)
משהי כתבה שהשתמשה בחמאת שקדים במקום טחינה גולמית.
לא ניסיתי.

כל היתר זה באמת עם רכיב פחמימתי. אמנם לא כמו קמח רגיל, אבל בכל זאת. קמח עדשים, קמח חומוס וכו'
 

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
משהי כתבה שהשתמשה בחמאת שקדים במקום טחינה גולמית.
לא ניסיתי.

כל היתר זה באמת עם רכיב פחמימתי. אמנם לא כמו קמח רגיל, אבל בכל זאת. קמח עדשים, קמח חומוס וכו'
אני כתבתי לא מרגשים בהבדל.
הימרתי חצי כמות של הטחינה בחמאת שקדים
 

saryk

משתמש מקצוען
@ה. בקר
מכינה פעם שנייה וזה טעיםםםם
אני עם סכרת הריון בעייתית שלא מצליחה להתאזן כ"כ, וזה המאכל הראשון מזה הרבה זמן שפשוט מפנק וטעיםםםם לי!!!
את פשוט מצילת נפשות ! תודה!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר
מכינה פעם שנייה וזה טעיםםםם
אני עם סכרת הריון בעייתית שלא מצליחה להתאזן כ"כ, וזה המאכל הראשון מזה הרבה זמן שפשוט מפנק וטעיםםםם לי!!!
את פשוט מצילת נפשות ! תודה!!
היום הכנתי פיצה על בסיס בצק מקמח שקדים. יצא גם מעולה!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה