כהמשך לאשכול לביבות הקישואים והגבינות,
עוד מתכון מעולה ובריא
חתיכות דלעת פרוסים לפרוסות דקות בערך 1/2 ס"מ
שמן זית
מלח
רוטב פיצה- מה שבא לכן
קוטג'
גבינה צהובה
אורגנו
מושחים פרוסות דלעת בשמן זית
מתבלים במעט מלח.
שולחים לתנור ב 180 מעלות לבערך 1/4 שעה לריכוך.
מוציאים ומורחים רוטב פיצה
מפזרים קצת קוטג'
מעל זה גבינה צהובה
אורגנו
מחזירים לתנור לעוד 5 דקות להמסה מלאה של הגבינ"צ
את אותו דבר אני מכינה לפעמים על פרוסות חציל.
מכינים באותה דרך
גם ממש טעים
עוד מתכון מעולה ובריא
חתיכות דלעת פרוסים לפרוסות דקות בערך 1/2 ס"מ
שמן זית
מלח
רוטב פיצה- מה שבא לכן
קוטג'
גבינה צהובה
אורגנו
מושחים פרוסות דלעת בשמן זית
מתבלים במעט מלח.
שולחים לתנור ב 180 מעלות לבערך 1/4 שעה לריכוך.
מוציאים ומורחים רוטב פיצה
מפזרים קצת קוטג'
מעל זה גבינה צהובה
אורגנו
מחזירים לתנור לעוד 5 דקות להמסה מלאה של הגבינ"צ
את אותו דבר אני מכינה לפעמים על פרוסות חציל.
מכינים באותה דרך
גם ממש טעים