מאפים פאי תפוחים ללא חמאה/מרגרינה - יש????

  • פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך

chyz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
אני מחפשת מתכון טוב פרווה בלי חמאה או מרגרינה
או שתסבירו לי איך להמיר לשמן

תודה
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
יש את המתכון של @רוחי בלבוחי
מתכון מעולה!
 

chyz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
יש את המתכון של @רוחי בלבוחי
מתכון מעולה!
תודה על הקישור, אבל אני רוצה רק עם פרוסות תפוחים בלי רסק
 

מטודלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
יש לך מתכון של עוגת שוקולד פירורים?
פשוט במקום שכבת השוקולד תשימי פרוסות תפוחים מעורבבות עם קינמון וסוכר וניל
זה הכול,
אם את צריכה את המתכון תייגי.
 

מה שבטוח

משתמש פעיל
את יכולה להכין קרמבל, בלי שכבה של בצק מתחת לפירות, ואת הפירורים אפשר בכיף להכין עם שמן
 

קבוצת אפי

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
עשיתי את זה כבר כמה פעמים וזה טעים בטרוף!
אשמח אם מישהי תוכל להעתיק מהקישור את המתכון...
 

chyz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
עשיתי את זה כבר כמה פעמים וזה טעים בטרוף!
זה המתכון שהכנתי בסוף
יצא מעולה
(מנהלות מותר להעתיק לכאן את המתכון?)
 

פשוש

משתמש מקצוען
המתכון מתוך אתר "מתכונים בעשר דקות" של אפרת סיאצ'י. אתר מומלץ ביותר!!!


תבנית פאי או תבנית עגולה נשלפת בקוטר 24

מצרכים
:

תערובת התפוחים:

5 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות (1-1.5 ס"מ)

2 כפות מיץ לימון

שקית (10 ג') סוכר וניל

2 כפות סוכר

2 כפות דבש

תערובת הבצק:

3 כוסות (420 ג') קמח לבן

2 כפות סוכר

שקית (10 ג') סוכר וניל

ביצה גדולה

כוס (240 מ"ל) שמן

1-3 כפות מים (לפי הצורך)







אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה על הלהבה הגדולה ומוסיפים את קוביות התפוחים, מיץ לימון, סוכר וניל, סוכר לבן ודבש. מערבבים ומבשלים עם מכסה במשך כ-8 דקות (אש גבוהה-בינונית). מסירים את המכסה ומבשלים כ-7 דקות נוספות, עד שהתפוחים מתרככים והנוזלים מתאדים. מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.

-מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק: קמח, סוכר לבן, סוכר וניל, ביצה ושמן. את המים מוסיפים בהדרגה ולפי הצורך, עד לקבלת בצק אחיד. מחצית מתערובת הבצק שומרים במקפיא.

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ומשטחים מחצית מתערובת הבצק בתחתית התבנית ובדפנות עד גובה 1 ס"מ. מחוררים עם קיסם בכמה מקומות בבצק ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-12 דקות ומוצאים מהתנור (משאירים את התנור דולק).



הפעל טיימר (12 דק’)


-מוסיפים את תערובת התפוחים מעל התחתית האפויה ומשטחים באופן אחיד. מוציאים את הבצק מהמקפיא ומפוררים מעל התפוחים באופן אחיד.

-מחזירים לתנור ואופים במשך כ-35 דקות, עד הזהבה יפה.



הפעל טיימר (35 דק’)


-מוציאים ומניחים לפאי להתקרר לגמרי לפני חיתוך.

פאי תפוחים
פאי תפוחים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה