קל להכנה.
טעים משהו.
תבנית עגולה קטנה
המדידה בכוסות חד פעמי
לבסיס:
300 גרם עוגיות טחונות.
1/2 מרגרינה רכה או 3/4 כוס שמן קוקוס
למלית:
250 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס ריצ' [ללא מים]
1/3 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
1 כף ליקר שוקולד איכותי
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס ריצ' [ללא מים]
הכנה:
מערבבים פירורי עוגיות עם שמן קוקוס [או מרגרינה]
מרפדים תבנית עגולה קטנה בניר אפיה בתחתית
דוחסים מהתערובת לתחתית ולדפנות.
אופים ב 180 מעלות 8 דקות.
מכינים מלית:
ממיסים שוקולד, ריצ', שמן קוקוס וסכר לקרם חלק.
מוסיפים ביצים טרופות. מערבבים
מוסיפים קמח. מערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים על התחתית.
אופים ב 180 מעלות 15 דקות.
הפאי צריך להיות רוטט מעט.
מקררים.
מכינים ציפוי:
ממיסים ריצ' עם שוקולד ויוצקים מעל לפאי.
מקשטים איך שרוצים...
טעים משהו.
תבנית עגולה קטנה
המדידה בכוסות חד פעמי
לבסיס:
300 גרם עוגיות טחונות.
1/2 מרגרינה רכה או 3/4 כוס שמן קוקוס
למלית:
250 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס ריצ' [ללא מים]
1/3 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
1 כף ליקר שוקולד איכותי
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס ריצ' [ללא מים]
הכנה:
מערבבים פירורי עוגיות עם שמן קוקוס [או מרגרינה]
מרפדים תבנית עגולה קטנה בניר אפיה בתחתית
דוחסים מהתערובת לתחתית ולדפנות.
אופים ב 180 מעלות 8 דקות.
מכינים מלית:
ממיסים שוקולד, ריצ', שמן קוקוס וסכר לקרם חלק.
מוסיפים ביצים טרופות. מערבבים
מוסיפים קמח. מערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים על התחתית.
אופים ב 180 מעלות 15 דקות.
הפאי צריך להיות רוטט מעט.
מקררים.
מכינים ציפוי:
ממיסים ריצ' עם שוקולד ויוצקים מעל לפאי.
מקשטים איך שרוצים...
נערך לאחרונה ב: