על מה לא לוותר?
1. אינדוקציה.
2. מדיח, אני מצטערת מאוד שלא עשיתי 2. ממליצה מאוד לחשוב על מקום למדיח צר/קומפקטי לחלבי. ועוד יש לי מדיח צר לבשרי.
3. 2 מיקרוגלים.( יש לי מטבח ממש קטן יחסית, הכנסנו את זה באותה עמודה של התנורים, בתרגיל מסוים, 2 תנורים ומעליהם 2 מיקרו שהם במדפים עם דלת רגילה, כי קלפת מיקרו לוקחת רק על צירים מינימום 45 ס"מ וזה מיותר, מיקרו פשוט לא צריך את הגובה הזה. )
4. הכל מגירות.
5. קרוסלה לסירים
6. ארון למטאטא. (אצלי ליד המקרר, אם בעתיד נקנה מקרר 750 ליטר, נצטרך לוותר עליו)
7. מגירות גדולות למזווה מתחת לכיור (המטבח קטן אז לא יכולתי לוותר על המקום מתחת לכיורים שכולם מוותרים עליו, מגירות שימושיות מאוד)
8. ארון לפח על הרצפה (אבל לעשות רחב מספיק שמטאטא יוכל להכנס, מינימום רוחב 45 ס"מ)
9. מגירה לבקבוקים ותבלינים, 20 ס"מ בלבד, וזה מספיק לי מעולה ולא צריך יותר, חבל על המקום, וגם אם היא רחבה הרבה פעמים היא מתקלקלת מהר, אין בזה פרזול של בלום)
10. בגלל שהכיורים שלי צמודים עשיתי משטח יבוש כלים אחד של 1.2 מטר, אין בזה בעיה הלכתית, וזה כיף גדול. תמיד יש מקום. (במיוחד שיש מדיח לבשרי...)
11. יש לי אי, וזה מאוד נוח, אבל זה לא בעיני פרט שאסור לוותר, זה יותר נחוץ לפי המטבח, לי אישית בגלל שחסר משטחי עבודה, זה חובה.
12. (איך מספר 12? זה מספר 4!!!) צמוד לאי יש ארון מכשירים ענק, וזה חובה, עם מדף קטן בתוכו שמכיל את כל האביזרים של המכשירים.
13. לפחות תנור אחד פירוליטי. בפסח אני עם תנור בוש ואינדוקציה. חיים אחרים!!!
14. מטבח קטן, אז עשיתי ארונות פסח מעל הארונות הרגילים בעומק אחר וצבע אחר, עם פס לד שקוע, מה שגורם לכולם לחשוב שזו תוספת רק ליופי, ואני הרווחתי מקום אכסון לפסח.
נזכרת בעוד משהו קריטי: שקעים להטענת פלפונים במיקום נכון (בדר"כ מעל השלחן, לא קרוב למים)
עורכת מדי פעם כשנזכרת בעוד, התמונות לא בתאורה משהו, ואין סוקל בתמונה.