בשרי עראיס- אשמח למתכון

ענת לנדמן

משתמש פעיל
לא חייבים מחבת פסים, פשוט יצא בלי הפסים... בכל מקרה, אחרי הטיגון במחבת מכניסים את זה לתנור לעוד חצי שעה בערך
יש לך כבר מתכון?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אפשר להכין במחבת רגילה , לצרוב משני הצדדים ולהניח סיר כמשקולת כדי לדמות אפקט של טוסטר.
אני ממליצה בחום להוסיף לתערובת הבשר צנוברים- משדרג מאד.
ולהגיש עם טחינה פשוטה ונוזלית -מטחינה גולמית, מים, לימון ומלח בלבד. (כמו בפלאפליות).
אם יהיה ביקוש אעלה בעז"ה ובל"נ מדריך עם שלבים מצולמים.
 

אופססס ;)

משתמש מקצוען
באחד העסקים שאני משמש כמשגיח העובדים עושים את זה מאוד פשוט
עיסה של קבב (בשר טחון +שומן +פטרוזיליה קצוצה +מלח +פלפל גרוס) או עיסה של קציצות (כנ"ל, רק עם כוסברה, חריף, ושינויים קלים)
חוצים פיתה לשתיים ומכניסים לפיתה כמות קטנה ודופקים על הפיתה. משמנים מבחוץ ושמים על גריל אש נמוכה והופכים
בעיקר עושים את זה ביום שמכינים קבב /קציצות... :cool::cool::cool::cool::cool:
 

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אגב מאד יפה למנה ראשונה בארוע. מקורי ומרשים.
אפשר לעשות את העראיס בפיתות קטנות שניתן להשיג. לשים 2 חצאים בצלחת.
את הטחינה לזלף יפה בפסים. וליד לשים תלולית של עגבניות עם פטרוזיליה או כל וריאציה של ירק שיתן צבע וטעם.
 

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח מאוד!
אפשר להכין במחבת רגילה , לצרוב משני הצדדים ולהניח סיר כמשקולת כדי לדמות אפקט של טוסטר.
אני ממליצה בחום להוסיף לתערובת הבשר צנוברים- משדרג מאד.
ולהגיש עם טחינה פשוטה ונוזלית -מטחינה גולמית, מים, לימון ומלח בלבד. (כמו בפלאפליות).
אם יהיה ביקוש אעלה בעז"ה ובל"נ מדריך עם שלבים מצולמים.
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
בד"כ עושים בטוסטר לחיצה
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
סליחה על ההקפצה,
זה יכול להתאים לשבת בבוקר?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מה יהיה עם הציטוטים היום?
@פרקטית לפי איזה מתכון הכנת ?
אני בשלב התחקיר לפרסום מתכון מסודר וכל טיפ להשבחה יעזור :)
(יש לי נסיון אבל אני רוצה מאה אחוז וגם גרסה צמחונית).
 

פרקטית

משתמש מקצוען
לא הכנתי לפי מתכון מסודר.
בגדול הכנתי עיסה של בשר טחון בדומה למה שפרסמת במתכון באתגר בתוספת בצל מטוגן ותיבול של פפריקה. וקצת יותר שמן. והשמטתי את הפירורי לחם.
חממתי היטב מחבת פסים הנחתי קודם את הפיתות על הצד הפתוח כמה דקות ואח"כ טגנתי מכל צד עוד כמה דקות.
 

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם עושים את זה בטוסטר- כמה זמן זה צריך להיות כדי שהבשר יצא מבושל?
הפיתה לא נשרפת בנתיים? כי בשר לוקח לו זמן להיות ראוי לאכילה.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@חצאית קפלים לא הצלחתי לצטט.
במענה לשאלתך:
1. טוסטר חזק מאד הוא חובה במתכון הזה.
2. שכבת הבשר לא אמורה להיות עבה.
3. יש כאלו שמשמנים את הפיתה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה