הוא רופא פרטי? ידוע לך האם הוא נקרא "מומחה"?דוקטור בני שלומי ברמת גן צמוד לבני ברק
הגעתי מרחוק
כל הפרופסורים הסכימו לעקור לי רק בחדר ניתוח בעשרות אלפי ש"ח
שן בינה כלואה לגמרי, יושבת על העצב,
הוא עקר בעשר דקות...בלי שום נזק...
אחרי שנים של סבל, אם הייתי יודעת...
ולקח רק 1,200 ש"ח
איפה הוא מטפל?ד"ר שמעונוב מעולה!
גם לשיני בינה כלואות
אפשר עוד פרטים?דוקטור בני שלומי ברמת גן צמוד לבני ברק
הגעתי מרחוק
כל הפרופסורים הסכימו לעקור לי רק בחדר ניתוח בעשרות אלפי ש"ח
שן בינה כלואה לגמרי, יושבת על העצב,
הוא עקר בעשר דקות...בלי שום נזק...
אחרי שנים של סבל, אם הייתי יודעת...
ולקח רק 1,200 ש"ח
גם אניאפשר עוד פרטים?
אני עם ארבע שיני בינה כלואות עד היום לא העזתי לעקור כי הן קרובות לעצב, קיבלתם עליו המלצות?
יש לי משהו ממש טוב עם המון נסיון ! קוראים לו ד"ר מץאני צריכה לעקור את כל הארבע...
ורוצה שרופא שמומחה לעקירות יעשה זאת.
תנו לי המלצות. אני גרה בב"ב, אבל מוכנה בשביל זה להתרחק...
תודה.
יש לי מישהו מומחה מאוד! בבית שמש
יעזור לך?
יש לי 2 שיניים כלואות, וממש הפחידו אותי- שהרופא חייב להיות מקצועי... שאפשר לפגוע בעצב...
שימו לב שכשהשיניים קרובות לעצב, ניתן לקבל החזר מהקופה במידה ומקבלים הפניה מהקופה לניתוח בבי"חאפשר עוד פרטים?
אני עם ארבע שיני בינה כלואות עד היום לא העזתי לעקור כי הן קרובות לעצב, קיבלתם עליו המלצות?
ני עשיתי אצל הקולגה שלו הדס ליהמן. גם בשערי צדק. וחלק בקליניקה הפרטית שלה (לא בטווח של חצי שנה לפי החוק)יש בירושלים ד"ר ערן רגב משערי צדק. מצוין מאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: