דברתי עם קלצקין והוא אמר לי לכתוב לך שהוא מבקש שתשתלח לו שוב אימייל ל'מעדני הפרשה' ויבדוק למה אתה לא מקבל.עלון משובח, אם כבר הזכרת את זה.
הלכתי לבדוק, הוא לא בדיוק שולח מהמייל האישי, כתוב שם כך
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>; בשם; <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נראה לי הכי פשוט לשלוח לו מייל ולשאול איך הוא עושה את זה. הוא בטח ישמח לעזור (אולי גם בהדסטראט, מתאים שזה יעניין אותו..)
תודה רבה.דברתי עם קלצקין והוא אמר לי לכתוב לך שהוא מבקש שתשתלח לו שוב אימייל ל'מעדני הפרשה' ויבדוק למה אתה לא מקבל.
@נתן גלנט אני ממליץ לך להיועץ איך לנהל את הקבוצה עם קלצקין.. הוא שולח לכמה אלפים כל שבוע (גר היום בארה"ב) הוא אמר שהוא מוכן לעזור.
נראה שאתה מסתדר אבל אם בכל זאת..
אני אישית חסום לגוגל גרופ בגלל שאני 'מנוטפר' ואני שולח חומר דרכו לקבוצה שלי..
אגב:בלוי שכתבת עליו וקלצקין ואני מאותו קהילה..
בהצלחה
ההודעה שמאה איש קיבלו הלילה הייתה הודעת אישור מגוגל גרעפס שהם צורפו בהצלחה.
האנשים שאני מכיר לא שקלו לרגע להגיב כך, לא יודע מאיםה הסגנון הזה...התגובה הטבעית היא לך לכל הרוחות, אבל אחרי המייל הראשון היא יכולה להשתנות כן ברור תביא הרבה ומהר..., או תלוי ... אבל לפני שמכירים או יודעים את היכולות והסגנון אי אפשר לא להתנות ולא לבקש ואם אחרי הרוב אזלינן שילכו לכל ... (לא אישי ח"ו).
שולחים אליי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>איך מצטרפים?
דברי לא הובנו כהלכה, רק כתבתי שאנשים שאינם מכירים את הכותב או לא ראו את העלון אני חושב שיגיבו כך אלא"כ הם מסוג החנפנים... אבל אחרי שמכירים ברור שהתגובה היא תן עוד והרבה וכו' וכו'
אולי @chavi9 תדעשאלה חשובה.
צרפתי שאלון בסוף העלון הראשון, לינק לגוגל סקרים.
1 - איך ניתן להגדיר שהתגובות תהיינה גלויות לכלל האכולוסיה? (אינני בטוח שכך אעשה, אם כן כן, מהי הדרך?)
2 - ישנה דרך לראות את כתובת המייל של המגיבים, או שזה חסוי גם מעיניי יוצר השאלון?
@Tweenset @א-ירושלמית
מה ז'תומרת?תגידו, נניח ויש יהודי מוכר שמוכן להתראיין. נניח חבר מועצה או משהו כזה. (שואל תיאורטית!)
עם איזה סוג שאלות תרצו שאציק לו?
תגידו, נניח ויש יהודי מוכר שמוכן להתראיין. נניח חבר מועצה או משהו כזה. (שואל תיאורטית!)
תשאל אותו למה תמיד הפוליטיקאים עונים את אותם התשובות ותכריח אותו לענות משהו מקורי (על השאלות)תגידו, נניח ויש יהודי מוכר שמוכן להתראיין. נניח חבר מועצה או משהו כזה. (שואל תיאורטית!)
מה שמעניין אותי על החיים של אנשים מפורסמים זה בעיקר שאלות עליהם עצמם ולא על הפעילות שלהם!! (את זה הם מייחצנים די והותר..)תגידו, נניח ויש יהודי מוכר שמוכן להתראיין. נניח חבר מועצה או משהו כזה. (שואל תיאורטית!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: