עוגות/עוגיות עזרה מעט דחופה- בעוגת פאי לימון, למנוסות!

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אודה לעזרתכן הדחופה
הכנתי פאי לימון של "ניחוחות המאפה" (בצק, "פודינג לימון" וקצף חלבונים מלמעלה)
המרקם יצא מעלה לפני האפיה
אך לאחריה כל ה"לימון" כאלו התפרק מהנוזלים ונשפך לצדדים
:(

זה אמור לנסוע מחוץ לעיר עוד מעט
מי יכולה להושיע ולומר לי אם זה אמור לקרוא ??
יש מה לעשות עכשיו?
(לא זכור לי שקרה בעבר, עשיתי פעם במליון שנה...)

@hbecker
@shira bira
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נשמע שחלה תקלה בהכנת הקרם. לא נעים.
יש מתכון אקספרס להכנת טארט לימון עם קלתית מעוגיות טחונות ומלית טעימה מחלב מרוכז שמכינים צ'יק צ'ק.
מתאים לך?
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נשמע שחלה תקלה בהכנת הקרם. לא נעים.
יש מתכון אקספרס להכנת טארט לימון עם קלתית מעוגיות טחונות ומלית טעימה מחלב מרוכז שמכינים צ'יק צ'ק.
מתאים לך?
לא נראה לי שהיה טעות
כי שמתי בצד בשני מאפינס את אותה תערובת (שנוכל לטעום :p)
היה מעט שינוי באפיה
את העוגה הגדולה אפיתי לפי ההוראות:
קודם את הבצק ולאחר מכן את שני השכבות העליונות
ואת שני המאפינס אפיתי אח"כ הכל ביחד ללא אפית הבסיס לבד, והן יצאו מעולה חזק ולא מתפרק!
מה ההסבר??
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא נראה לי שהיה טעות
כי שמתי בצד בשני מאפינס את אותה תערובת (שנוכל לטעום :p)
היה מעט שינוי באפיה
את העוגה הגדולה אפיתי לפי ההוראות:
קודם את הבצק ולאחר מכן את שני השכבות העליונות
ואת שני המאפינס אפיתי אח"כ הכל ביחד ללא אפית הבסיס לבד, והן יצאו מעולה חזק ולא מתפרק!
מה ההסבר??
לא יודעת להגיד לך וגם לא מכירה את המתכון.
מקווה שתמצאי פתרון.
 

רבקה@

משתמש פעיל
ואוו...
האמת קרה לי פעם אחת.
פשוט ניערתי את הקרם, הכנתי קרם חדש ואפיתי כמה דקות על טורבו שיתייבש....:(
תנסי לאפות על טורבו, ואם המצב בלתי הפיך- וזה עוגה שעדיה לגדולות- עדיף לך להכין מלית מהירה, ולאפות כמה דקות על טורובו שייבש במהירות את הקרם.
בהצלחה....
אם את צריכה מתכונים- יש לי כמה סוגים,
אבל בשביל פרווה- הוא ממש מוצלח. אם כי לא מידי מהיר...
בהצלחה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ואוו...
האמת קרה לי פעם אחת.
פשוט ניערתי את הקרם, הכנתי קרם חדש ואפיתי כמה דקות על טורבו שיתייבש....:(
תנסי לאפות על טורבו, ואם המצב בלתי הפיך- וזה עוגה שעדיה לגדולות- עדיף לך להכין מלית מהירה, ולאפות כמה דקות על טורובו שייבש במהירות את הקרם.
בהצלחה....
אם את צריכה מתכונים- יש לי כמה סוגים,
אבל בשביל פרווה- הוא ממש מוצלח. אם כי לא מידי מהיר...
בהצלחה!
לעניות דעתי טורבו רק מזיק למליות עדינות.
בפרט אלו שמכילות חלמונים.
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
תודה ,יקרות
האמת שדי התייאשתי
העוגה נשלחה
אולי שווה ליקוק
או שתחליט להתייצב במקרר
(אני די מאמינה שלא...)
אז תודה שהכלתן את תסכולי....
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תודה ,יקרות
האמת שדי התייאשתי
העוגה נשלחה
אולי שווה ליקוק
או שתחליט להתייצב במקרר
(אני די מאמינה שלא...)
אז תודה שהכלתן את תסכולי....
כיסית בקצפת?
אני מאמינה שעל כל פשעים וליקויים תכסה קצפת :)
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
כיסית בקצפת?
אני מאמינה שעל כל פשעים וליקויים תכסה קצפת :)
יש את הקצףחלבונים
זה לא העניין... ולא היה לעניין להשקיע בעיטור את זה נשתדל בחגיגה שנדחתה להכין.
זו עוגה חביבה עליו מאד וכל הטעם זה הלימון שהתפשל...
מתאים לי הגשם.... :(
 
נערך לאחרונה ב:

graphics B

משתמש פעיל
בדרך כלל כשהקרם לימון מתפרק,
זה בגלל שחסר קונפלור במתכון - או כל מייצב אחר ששמת.
אני למדתי את זה כבר בעוגות פאי לימון שאני מכינה,
לשים מדויק כמה שכתוב,
וגם בנוזלים לדייק - בשביל שיהיה איזון מדויק בין הנוזלים לקונפלור.

ולא נורא..
אוהבי הפאי לימון, יאכלו אותו גם ככה!
אני בטוחה;)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הִנֵּה בָּרְכוּ אֶת יְהוָה כָּל עַבְדֵי יְהוָה הָעֹמְדִים בְּבֵית יְהוָה בַּלֵּילוֹת:ב שְׂאוּ יְדֵכֶם קֹדֶשׁ וּבָרְכוּ אֶת יְהוָה:ג יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

השילוב המנצח • אתגר 19

לוח מודעות

למעלה