עזרה: מילוי לעוגת שמרים עם שוקולד - או לרוגלעך

פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בתכנון בע"ה לקראת שבת.


כבר ניסיתי הרבה שילובים ועדיין לא מצאתי את השילוב המוצלח.

הנסיונות שכשלו:
קאקאו עם סוכר בשילוב שוקולד למריחה = בטעם של לחם עם שוקולד (כך אמרו לי הטועמים)
שוקולד אמיתי מומס עם קצפת צמחית = מר מידי, לא כל כך עסיסי.

יש למישהי צירוף מעניין ומומלץ (מנסיון)
למילוי שוקולד עסיסי וטעים, נו כזה שיקצור מחמאות (לפחות של הילדים שלי, אבל לא רק)

תודה מראש לכל הטורחות המקסימות.
 

פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מקסים
אלבום, זה מקוטלג אצלך?
כי בחיפוש משום מה לא עלו לי האשכולות האלו:(

תודה רבה בכל אופן
 

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
לא עשיתי חיפוש: 'עוגות שמרים'
 

פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אהה,
ואני עשיתי מילוי לשמרים, והגעתי לשמרים חלביים.

אגב יש פה אוצרות בלתי נדלים,
חבל באמת שאין כאן קטלוג לפחות של המתכונים...

תודה על העזרה:)
 

profession

משתמש פעיל
אחותי פשוט שמה ממרח חרובים בטעם שוקולד(של b&d)-מי שמכירה גם לבד הוא מעדן-הרבה יותר מממרחי שוקולד הרגילים ומלאי גרגרי סוכר, ובשמרים זה פשוט יצא מהמם! לא הפסקנו לאכול עד שנגמר!
מומלץ בחום לנסות :)
 

אפרתה

משתמש מקצוען
יש לי מתכון עם קקאו, קוקוס, סוכר, מרגרינה, שוקולד מגורר וכו'. יוצא פצצתי. אם את רוצה- אכתוב בהמשך.
 

efratrutti

משתמש פעיל
יש מתכון של אביגיל מיזליק מוצלח ביותר ודרך אגב גם השמרים שלה פיצוץ! (עם השמן)
 

אפרתה

משתמש מקצוען
הבצק שלי הוא בלי מרגרינה, רק שמן והוא מדהים בלי הגזמה. במילוי אני שמה חצי שמן חצי מרגרינה כדי שלא ינזול.
 

מלינקה

משתמש פעיל
אני מערבבת בכוס מים+ריבה ומורחת
ואח"כ קקאו מעורבב עם שוקולד
 

~רחלי~

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם רוצים שהמילוי לא 'יברח' מוסיפים אינסטנט פודינג
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הכי פשוט, הכי קל, הכי טעים, הכי לא בורח, הטעם המדויק (לא מידי מתוק ולא מר):
אני מפזרת על הבצק שוקונית ומעל זורה סוכר.
 

dk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
למי שחיפשה מלית מופחתת מרגרינה
למלית
50 גרם מרגרינה
100 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
4 כפות קקאו
2 כפיות קינמון
1 סוכר וניל
4-5 כפות מים
מעט ציפורן טחונה (לא חובה)
מבשלים בסיר עד להתאחדות החומרים והמסת הסוכר.
 

פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה לכל המגיבות המקסימות שהעלו כאן רעיונות.

שילבתי כמה רעיונות שעלו כאן:
לא ויתרתי על השוקלד עם הקצפת צמחית,
אבל הוספתי - סוכר וניל ופודינג וניל!.
יצא מיוחד מיוחד
נוטף, עסיסי ומתוק במידה המספקת...

חבל שאני לא יכולה לכבד אתכן:)


כמות מדוייקת ל3 פסים (משלושת רבעי קילו קמח):
1 קצפת צמחית
150 גרם שוקולד
2 שקיקי סוכר וניל

להמיס על אש נמוכה.

לאחר המריחה על עלה הבצק
פיזרתי על כל עלה:
רבע חב' פודינג וניל ושקיק סוכר וניל נוספת.

תודה רבה והכנות מהנות לכבוד השבת!
 

תובנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מכינה בלי מרגרינה:
מערבבת: סוכר, קקאו, אבקת שוקו, שמן וקצת ליקר- ומורחת.
יוצא טעים מאד.
 

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
טעים מאד:
להרתיח בסיר קקאו, סוכר, שמן ומים והכי חשוב - חמאת בוטנים!
טעים מאד.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כ

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יַעַנְךָ יְהוָה בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב:ג יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ:ד יִזְכֹּר כָּל מִנְחֹתֶךָ וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה:ה יִתֶּן לְךָ כִלְבָבֶךָ וְכָל עֲצָתְךָ יְמַלֵּא:ו נְרַנְּנָה בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל יְמַלֵּא יְהוָה כָּל מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ:ז עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה מְשִׁיחוֹ יַעֲנֵהוּ מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת יֵשַׁע יְמִינוֹ:ח אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר:ט הֵמָּה כָּרְעוּ וְנָפָלוּ וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ וַנִּתְעוֹדָד:י יְהוָה הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

אשליה אופטית • אתגר 48

לוח מודעות

למעלה