מאפים עזרה בעוגות בחושות

קדקד

משתמש חדש
דרוש עזרה בניתוח תוצאות.
מה הסיבה העיקרית לעוגה בחושה שלא מתפתחת באפיה אלא מתמצקת בנפח החומר גלם. כל מרכיבי המתכון וסדר פעולות ייושמו כדין.
 

קבצים מצורפים

  • 20231207_085801.jpg
    20231207_085801.jpg
    1.8 MB · צפיות: 28

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עירבוב יותר?
העוגה חיכתה בחוץ לפני האפיה?
 

ניו פייס

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כל מרכיבי ההתפחה למיניהן כמו אבקת אפיה או סודה לשתיה וכד' נכנסים לבלילת העוגה שניה לפני הכניסה לתנור שחומם מראש לטמפרטורה הנכונה. ( אני אישית מכינה בלילה ואחרי הכנסת כל החומרים מכניסה את האבקת אפיה וכד'.)
ברגע שמשהים אותם בתוך בלילה החומרים מתחילים לעבוד לפני הזמן וזה מה שיכול לגרום לצניחה של העוגה.
בהצלחה!
 

קדקד

משתמש חדש
תודה לכל העונים.
גם השהייה של 2-3 דקות מנטרלת את ההתפחה?
את הקמח גם לשים בסוף? הערבוב במטרפה ידנית עד להמסת גושים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  27  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה