פרפקט מושלם
משתמש רשום
זה לא מזל הילדים שלי ספרו וכל בערך 30 אוטומטי זוכים אז מי שרוצה שינסה בהצלחה...למרות שקצת מאכזב ש"זכית" זה רק עניין של מזל ותו לא?)
זה לא מזל הילדים שלי ספרו וכל בערך 30 אוטומטי זוכים אז מי שרוצה שינסה בהצלחה...למרות שקצת מאכזב ש"זכית" זה רק עניין של מזל ותו לא?)
אז זה כן מזל להיות ה30זה לא מזל הילדים שלי ספרו וכל בערך 30 אוטומטי זוכים אז מי שרוצה שינסה בהצלחה...
חוצים את הכביש.איך מגיעים מתחנה מרכזית?
ואחרי זה צריכים שוב מזל לתפוס את הכדור האדום.הילדים שלי חיכו בתור ונתנו לאחרים לעקוף כדי שיהיו ה-30 וזכו
מה צריך לתפוס?ואחרי זה צריכים שוב מזל לתפוס את הכדור האדום.
בנות זוכות בפרס בנים הולכים למתקן האתגר המרחףמה צריך לתפוס?
אני עשיתי שם וזכיתי ולא הייתי צריכה לתפוס שום דבר
כנראה אתם מדברים על שני דברים
ראיתי בנים שזכו בפרסיםבנות זוכות בפרס בנים הולכים למתקן האתגר המרחף
באיזה צד של התחנה מרכזית חוצים את הכביש (להגיע לעולים לירושלים)?חוצים את הכביש.
בנייני האומהבאיזה צד של התחנה מרכזית חוצים את הכביש (להגיע לעולים לירושלים)?
אנא, אני לא מקומית, אפשר מדויק יותר- כתובת ברורה?
הם זכו מהמתקן של האתגר המרחף.ראיתי בנים שזכו בפרסים
זכיתם במה? האושר היה רק לזכות במסך וזהו? מתי הייתם?מה צריך לתפוס?
אני עשיתי שם וזכיתי ולא הייתי צריכה לתפוס שום דבר
כנראה אתם מדברים על שני דברים
איזה פרס קיבלו הבנות?הם זכו מהמתקן של האתגר המרחף.
קודם צריך לזכות בגלגל המזל בנות מקבלות מיד פרס, בנים נשלחים לאתגר המרחף שם חלק מצליחים והפרסים גדולים יותר וחלק......
אני קבלתי כרית נוי ממש חמודה של COOL, ואמרו לי שחלק קבלו תיק.איזה פרס קיבלו הבנות?
יום חמישי, מתאים לך?אולי יש פה משהו שרוצה למכור כרטיסים אני רוצה כרטיסים לאחרי צהריים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: