עשיתי את העוגה והיא ממש חמודה.עוגת קפוצ'ינו מצוינת בשלוש צבעים
עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים
ציפוי שוקולד:
2 חבילות שוקולד מריר
250 גרם ריץ' פרווה
מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות בגודל שווה
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 40 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש
כמה קריטי הקוקוס? לא אוהבים אצלי, נראה לך כדאי לנסות בלי או לרדת מזה?עוגת קוקוס מהירה ומרשימה
עוגה יחסית פשוטה. אני מכינה קודם את הקצף, שמה בשקית עבה במקרר, ואז מכינה את העוגה באותה קערה בלי שטיפה. סה"כ כלים לשטיפה: כוסות מדידה, קערה אחת, וו K ובלון הקצפה.
צפה בקובץ המצורף 619528
חומרים:
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים גודל L - מופרדות
1 שקיק אבקת אפיה
1 שקיק סוכר וניל
½2 כוסות קמח
ריבת משמש למריחה
3/4 כוס מיץ תפוזים (או תפוחים, או מה שיש בבית)
1/4 כוס קקאו
1 כפית קפה נמס
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
100 גרם קוקוס טחון
אופן ההכנה : לערבב שמן, 1 כוס סוכר, חלבונים, אבקת אפיה, סוכר וניל וקמח עד לקבלת פרורים אחידים. לשטח וללחוץ חצי מהפרורים בתבנית X20 30 ס"מ (מס' ) 105 מרופדת בנייר אפיה. למרוח את התחתית בשכבה דקה של ריבת משמש. להוסיף למחצית השנייה של הפרורים מיץ, קקאו, קפה נמס ותמצית וניל. לערבב היטב עד שאין גושים, ולשפוך על התחתית. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של º175 למשך 20 דקות.
לראת סוף ה20 דקות מכינים את השכבה העליונה: להקציף את 4 החלבונים, להוסיף 4/3 כוס סוכר באיטיות עד לקבלת קצף נוקשה. להוסיף את הקוקוס בערבוב איטי וקצר. למרוח את הקצף על העוגה, ולהחזיר לתנור לעוד 15 דקות.
מקווה שהסתדרת לשבת...כמה קריטי הקוקוס? לא אוהבים אצלי, נראה לך כדאי לנסות בלי או לרדת מזה?
אני רוצה!מקווה שהסתדרת לשבת...
אם לא, יש לי מתכון אחר שבו הקוקוס פחות משמעותי. רוצה?
מתכון מקסים נתקלתי בו היום והכנתי לשבת, יצא טעים!!! אגב במקום שוקולד ציפס שלא היה לי, שברתי קוביות שוקולד לחתיכות קטנות... עשה את העבודהחיתוכיות קרמל אלגנטיות וקלות
כוסות מדידה
קצת פחות מ2/3 כוס שמן (במקור- 170 גר' מרגרינה)
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 סוס סוכר חום
3 חלמונים (לשמור חלבונים)
שקיק סוכר וניל
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה
מערבבים ושוטחים בתבנית 20X30
מפזרים מעל 90 גר' שוקולד צ'יפס
ו- 1/2 כוס קוקוס (אפשר להמיר לאגוזים קצוצים וכדו')
מקציפים 3 חלבונים, מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר חום לקצץ נוקשה.
מורחים מעל השכבה הקודמת
אופים 40 דקות בחום 175 מעלות.
טיפ לעצלניות כמוני:
מתחילים מהקצף, מעבירים אותו לשקית הקפאה, ואז מכינים את השכבה התחתונה בלי לשטוף את הקערה...
בהצלחה.
ומזל טוב, @אביטל שורץ !
איה כיף לשמוע!מתכון מקסים נתקלתי בו היום והכנתי לשבת, יצא טעים!!! אגב במקום שוקולד ציפס שלא היה לי, שברתי קוביות שוקולד לחתיכות קטנות... עשה את העבודה
אהבתי את הטיפ!!!חיתוכיות קרמל אלגנטיות וקלות
כוסות מדידה
קצת פחות מ2/3 כוס שמן (במקור- 170 גר' מרגרינה)
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 סוס סוכר חום
3 חלמונים (לשמור חלבונים)
שקיק סוכר וניל
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה
מערבבים ושוטחים בתבנית 20X30
מפזרים מעל 90 גר' שוקולד צ'יפס
ו- 1/2 כוס קוקוס (אפשר להמיר לאגוזים קצוצים וכדו')
מקציפים 3 חלבונים, מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר חום לקצץ נוקשה.
מורחים מעל השכבה הקודמת
אופים 40 דקות בחום 175 מעלות.
טיפ לעצלניות כמוני:
מתחילים מהקצף, מעבירים אותו לשקית הקפאה, ואז מכינים את השכבה התחתונה בלי לשטוף את הקערה...
בהצלחה.
ומזל טוב, @אביטל שורץ !
נראית לי עוגה נחמדה.חיתוכיות קרמל אלגנטיות וקלות
כוסות מדידה
קצת פחות מ2/3 כוס שמן (במקור- 170 גר' מרגרינה)
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 סוס סוכר חום
3 חלמונים (לשמור חלבונים)
שקיק סוכר וניל
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה
מערבבים ושוטחים בתבנית 20X30
מפזרים מעל 90 גר' שוקולד צ'יפס
ו- 1/2 כוס קוקוס (אפשר להמיר לאגוזים קצוצים וכדו')
מקציפים 3 חלבונים, מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר חום לקצץ נוקשה.
מורחים מעל השכבה הקודמת
אופים 40 דקות בחום 175 מעלות.
טיפ לעצלניות כמוני:
מתחילים מהקצף, מעבירים אותו לשקית הקפאה, ואז מכינים את השכבה התחתונה בלי לשטוף את הקערה...
בהצלחה.
ומזל טוב, @אביטל שורץ !
יעבוד עם סוכר לבן גם. אם יש לך דמררה- עדיף, אבל כנראה שאין לך.נראית לי עוגה נחמדה.
יש מצב לשים במקום הסוכר חום סוכר לבן?
אין לי חום.
סליחה על ההקפצה.עוגת קפוצ'ינו מצוינת בשלוש צבעים
עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים
ציפוי שוקולד:
2 חבילות שוקולד מריר
250 גרם ריץ' פרווה
מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות בגודל שווה
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 40 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש
איך זה בלי ריבה?עוגת קוקוס מהירה ומרשימה
עוגה יחסית פשוטה. אני מכינה קודם את הקצף, שמה בשקית עבה במקרר, ואז מכינה את העוגה באותה קערה בלי שטיפה. סה"כ כלים לשטיפה: כוסות מדידה, קערה אחת, וו K ובלון הקצפה.
צפה בקובץ המצורף 619528
חומרים:
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים גודל L - מופרדות
1 שקיק אבקת אפיה
1 שקיק סוכר וניל
½2 כוסות קמח
ריבת משמש למריחה
3/4 כוס מיץ תפוזים (או תפוחים, או מה שיש בבית)
1/4 כוס קקאו
1 כפית קפה נמס
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
100 גרם קוקוס טחון
אופן ההכנה : לערבב שמן, 1 כוס סוכר, חלבונים, אבקת אפיה, סוכר וניל וקמח עד לקבלת פרורים אחידים. לשטח וללחוץ חצי מהפרורים בתבנית X20 30 ס"מ (מס' ) 105 מרופדת בנייר אפיה. למרוח את התחתית בשכבה דקה של ריבת משמש. להוסיף למחצית השנייה של הפרורים מיץ, קקאו, קפה נמס ותמצית וניל. לערבב היטב עד שאין גושים, ולשפוך על התחתית. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של º175 למשך 20 דקות.
לראת סוף ה20 דקות מכינים את השכבה העליונה: להקציף את 4 החלבונים, להוסיף 4/3 כוס סוכר באיטיות עד לקבלת קצף נוקשה. להוסיף את הקוקוס בערבוב איטי וקצר. למרוח את הקצף על העוגה, ולהחזיר לתנור לעוד 15 דקות.
אם את ממש לא רוצה- מאמינה ששווה לנסות בליאיך זה בלי ריבה?
קטנה@מים רבים
באיזה גודל תבנית?
איזה קרם? יכולה לפרט?ומכינה קרם מאד טעים, שמה בין השכבות
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: