מנת קינוח מהממת. לארוחה בשרית.
קינוח מהמם. תבנית עגולה בינונית
לעוגה:
2 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 שקית אבקת אפיה
לקרם טופי-
250 גרם מלית בטעם טופי [קרמל]
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
4 כפות פודינג וניל
100 גרם שוקולד מריר מומס
1/3 כוס סוכר
לקישוט-
100 גרם שוקולד מריר מומס ב 1 כף שמן
מקציצים ביצים שלמות עם סוכר במשך מספר דקות. מוסיפים קמח ואבקת אפיה. יוצקים לתבנית עגולה מרופדת בניר אפיה. אופים ב 180 מעלות כ-15-20 דקות עד שהעוגה יבשה.
מצננים את העוגה.
מקציפים ריצ' לקצף קשה. מוסיפים פודינג. מורחים שכבה דקה על פני העוגה. מוסיפים מלית לקצף הנותר.
מזלפי פרחים על פני העוגה בעזרת צנטר כוכב.
מכינים קישוט שוקולד בתבנית יעודית. לחילופין בהיעדר תבנית מתאימה מזלפים שוקולד מומס בצורה של עיגול ומקפיאים.
מחלצים ומניחים על הפרחים במרכזה העוגה.
מזלפים כוכבים מעל לשוקולד. אפשר לקשט בפרחי שוקולד מעוטרים שהוכנו מראש בעזרת שקף.
קינוח מהמם. תבנית עגולה בינונית
לעוגה:
2 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 שקית אבקת אפיה
לקרם טופי-
250 גרם מלית בטעם טופי [קרמל]
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
4 כפות פודינג וניל
100 גרם שוקולד מריר מומס
1/3 כוס סוכר
לקישוט-
100 גרם שוקולד מריר מומס ב 1 כף שמן
מקציצים ביצים שלמות עם סוכר במשך מספר דקות. מוסיפים קמח ואבקת אפיה. יוצקים לתבנית עגולה מרופדת בניר אפיה. אופים ב 180 מעלות כ-15-20 דקות עד שהעוגה יבשה.
מצננים את העוגה.
מקציפים ריצ' לקצף קשה. מוסיפים פודינג. מורחים שכבה דקה על פני העוגה. מוסיפים מלית לקצף הנותר.
מזלפי פרחים על פני העוגה בעזרת צנטר כוכב.
מכינים קישוט שוקולד בתבנית יעודית. לחילופין בהיעדר תבנית מתאימה מזלפים שוקולד מומס בצורה של עיגול ומקפיאים.
מחלצים ומניחים על הפרחים במרכזה העוגה.
מזלפים כוכבים מעל לשוקולד. אפשר לקשט בפרחי שוקולד מעוטרים שהוכנו מראש בעזרת שקף.