הי בוקר טוב,
סוף סוף הבאתי את המתכון של העוגת קפה שכבות....
מאאאאאווודדדד טעים...אבל עם מרגרינה.....אם עושים עם שמן, העוגה יוצאת פחות טוב...
המתכון לעוגת קפה שכבות פריכה ועסיסית
הבצק:
4.5 כוסות קמח
4 חלמונים
2 מרגרינה
כף שמרים
2\1 כפית א"א
2\1 כוס מים
2\1 כוס סוכר
כף תמצית וניל
- לערבב לחלק ל - 3 כדורים ולשמור במקרר לילה שלם, או במקפיא 3 שעות בערך
להקציף:
6 חלבונים (2 החלמונים אפשר להכין גלידה טעימה)
4\1 2 כוסות סוכר
2\1 בקבוק וניל
3 כפות קפה נמס
אופן ההכנה:
אחרי שהבצק היה לילה שלם במקרר, לחלק את המצק ל3 עלים בגודל של תבנית תנור (עם שוליים גבוהים)
בצק, חצי מכמות הקרם, שוב בצק, והחצי הנותר, ושוב בצק.
נועצים מזלג על העוגה, דופקים כמה פעמים את התבנית ואופים למשך 40 דק' בערך או עד שמוזהב, 180 מעלות
בהצלחה רבה
אם יש שאלות בכייף אשמח לשמוע.
סוף סוף הבאתי את המתכון של העוגת קפה שכבות....
מאאאאאווודדדד טעים...אבל עם מרגרינה.....אם עושים עם שמן, העוגה יוצאת פחות טוב...
המתכון לעוגת קפה שכבות פריכה ועסיסית
הבצק:
4.5 כוסות קמח
4 חלמונים
2 מרגרינה
כף שמרים
2\1 כפית א"א
2\1 כוס מים
2\1 כוס סוכר
כף תמצית וניל
- לערבב לחלק ל - 3 כדורים ולשמור במקרר לילה שלם, או במקפיא 3 שעות בערך
להקציף:
6 חלבונים (2 החלמונים אפשר להכין גלידה טעימה)
4\1 2 כוסות סוכר
2\1 בקבוק וניל
3 כפות קפה נמס
אופן ההכנה:
אחרי שהבצק היה לילה שלם במקרר, לחלק את המצק ל3 עלים בגודל של תבנית תנור (עם שוליים גבוהים)
בצק, חצי מכמות הקרם, שוב בצק, והחצי הנותר, ושוב בצק.
נועצים מזלג על העוגה, דופקים כמה פעמים את התבנית ואופים למשך 40 דק' בערך או עד שמוזהב, 180 מעלות
בהצלחה רבה
אם יש שאלות בכייף אשמח לשמוע.