נראה מושלםהכנתי היום.
יצאה מדהים!!!
שלחתי לכולל של בעלי והיא חוסלה עד הפירור האחרון!!!
@hbecker תודה רבה!!!
מצרפת תמונה
כן, יצאה ממש מושלמת!!! גם טעימה, חוץ מהיופייצא לך ממש יפה וגבוה
כן. בלילה. לא בצק.יש לי מיקסר בוש. לעוגות בחושות משתמשת במקצף בלון.
אמורה לצאת עיסה - בלילה, לא בצק, אם אני מבינה נכון...
3 ארוכותגם אני הכנתי לשבת ויצא טעים אש.
אני רוצה להמיר לתבניות אינגליש קייק. כי תבנית כזו גורמת לי לחסל את כל העוגה ואינגליש קייק שומר על עצמו יותר זמן..
לכמה זה נראה לך מתאים? 3?
עוגה שווה באמת.
מתכון חדש מהיום.
צפה בקובץ המצורף 957147
גילוי נאות:
תכננתי לשים אבקת אפיה בבלילה של העוגה.
שכחתי וכבר יצקתי לתבנית את השכבה התחתונה.
אז רק בשכבה העליונה יש אבקת אפיה שהוספתי אחר כך.
אם תכינו את העוגה, שימו אבקת אפיה בכל הבלילה, כמו שתראו בהוראות.
תתקבל עוגה גבוהה יותר ושכבה תחתונה אורירית יותר ממה שרואים בתמונה.
תבנית חד פעמית ענקית. כוסות חד פעמיים פשוטים
לעוגה:
6 ביצים L או 7 M
1 ו 3/4 כוסות סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
1 ו 1/4 כוסות שמן
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1.5 כפות שטוחות קפה נמס
1 ו 1/4 כוסות חלב סויה, חלב שקדים, מים או מיץ תפוזים [אישית פחות אוהבת כאן מיץ תפוזים כי הטעם משתלט על טעם הקפה]
4.5 כוסות קמח
למלית:
3/4 כוס סוכר חום
1 כף קינמון
1 כף קקאו
לפירורים:
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כף קינמון
כ-1/2 כוס שמן
מקציפים בוו של עוגות בחושות ביצים וסוכרים [כולל סוכר וניל] עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן בקילוח דק.
מערבבים אבקת אפיה, קמח, וקפה נמס יחד
מוסיפים לסירוגין עם הנוזלים.
יוצקים מחצית מהבלילה בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.
מערבבים את רכיבי המלית ומפזרים מעל לשכבת הבלילה שבתבנית באופן שכל פני העוגה תתכסה במלית.
יוצקים בזהירות את יתרת הבלילה מעל למילוי. רצוי להיעזר במצקת ולשפוך לאט את הבלילה כדי שלא תתערבב עם המילוי.
מכינם פירורים:
מערבבים את רכיבי הפירורים בקערה. מפזרים מעל לבלילה באופן שווה
אופים ב 180 מעלות כ-50 דקות.
פורסים את העוגה רק אחרי שהיא מתקררת אחרת המילוי יהיה נוזלי.
מפוררים את הסוכר חום בידיים אם הוא גושים.הכנתי הערב.
יצא כל כך טעים! אפילו בעלי שלא חובב עוגות - התלהב...
תודה @hbecker! את עושה חסד עם נשות ישראל העמלניות.
אגב, מה אפשר לעשות כדי שהסוכר החום לא יהפוך לגושים?
אהה.אגב באמת היה עלי להוסיף די הרבה קמח וסוכר עד שיצאו לי פירורים.
רשמתי לי לפעם הבאה.
ממליצה לך להוסיף מהשמן לסוכר ולקמח רק עד שנוצרים פירורים. עדיף מאשר שתתקעי עם המון פירורים.אגב באמת היה עלי להוסיף די הרבה קמח וסוכר עד שיצאו לי פירורים.
רשמתי לי לפעם הבאה.
כן, פוררתי. רק שחשבתי אולי אפשר לאחסן אותו באיזה אופן שיכול למנוע את הגושים...מפוררים את הסוכר חום בידיים אם הוא גושים.
אהה.
העני,אני לא מכירה את הבוש.
במיקסר שיש וו לישה לבחושות [מה שנקרא וו K או וו גיטרה] משתמשים בו.
כזה או דומה לו
צפה בקובץ המצורף 959493
יש לי 2העני,
ממש מגרה!
הולכת להכין לסוכות בע"ה
לגבי המיקסר, איזה יש לך?
הסתקרנתי....
עובדת. מבטיחה.
קטע,עובדת. מבטיחה.
אבל ב"ה אני עובדת מאוד מאוד מהר במטבח. מאוד. חסד שה' עשה איתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: