עוגת מספרים/צורה אישית, אפשר?

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
וווואאאאאאאאאאאוווווווווווו
עוגות יפיפיות אחת אחת!!
אצלי אף אחד לא מוותר עליהן ביומלדת שלו...
ככה שזו העוגה הכי מבוקשת אצלנו!!
ויש לי מתכון שונה שהבצק מקמח שקדים,
אם יש ביקוש העלה אותו בל"נ.
מזל טוב לכולן/ם!!!!
IMG-20191227-WA0004.jpg
20200215_205528 (1).jpg
שקופית17.JPG
IMG_8293.JPG
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0343.JPG
    IMG_0343.JPG
    2.3 MB · צפיות: 126

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
וווואאאאאאאאאאאוווווווווווו
עוגות יפיפיות אחת אחת!!
אצלי אף אחד לא מוותר עליהן ביומלדת שלו...
ככה שזו העוגה הכי מבוקשת אצלנו!!
ויש לי מתכון שונה שהבצק מקמח שקדים,
אם יש ביקוש העלה אותו בל"נ.
מזל טוב לכולן/ם!!!!צפה בקובץ המצורף 681840צפה בקובץ המצורף 681838צפה בקובץ המצורף 681841צפה בקובץ המצורף 681834
נראה מהמם

קמח שקדים=שקד מולבן טחון.
סתם הערת אגב.
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
בטח שרוצים מתכון!!!
לבצק:
200ג' חמאה/מחמאה
סוכר וניל
100ג' אבקת סוכר
כוס אבקת שקדים
ביצה
2 וחצי כוסות קמח

לקרם:
שמנת מתוקה/ריץ
3 כפות אבקת סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג
חצי כוס חלב/חלב סויה

הוראות:
*לעבד במקסר את כל חומרי הבצק
*כחצי שעה לקרר את הבצק
*להכין שבלונה של מספרים/אותיות...
*להניח את השבלונה ולחתוך
*לאפות 170 כרבע שעה עד שהבצק מזהיב
*לקרר את הבצק
*להקציף את חומרי הקרם..וכו'...

צרפתי תמונה נוספת שמצאתי אצלי..קצת מגוונת..
IMG_9554.JPG
IMG_0538.JPG
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
גם אם אפשר - אז לפני הקישוטים.
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
גם אם אפשר - אז לפני הקישוטים.
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ההפשרה לא הופכת אותו לדביק?
 

אושר עד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לבצק שקדים:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס קמח שקדים [שקדים מולבנים טחונים דק דק]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה קרים
1 ביצה
קורט מלח

הכנה:
*מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר
מוסיפים ביצה ומרגרינה ומעבדים לבצק אחיד.

*עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.

*מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח היטב
מניחים את הספרה או הצורה שנבחרה מעל לבצק
חותכים את הבצק בסכין חדה ולא משוננת מסביב.
חוזרים על הפעולה האחרונה עוד פעם או פעמיים ל-3 שכבות עוגה

*אופים כ 15 דקות להזהבה נאה. עקבו אחר האפיה יש תנורים שצריך בהם יותר זמן אפיה.
לא נוגעים בעוגה עד שהיא מתקררת ממש כדי שלא תתפרק.

*מעבירים למגש ומתחילים להרכיב.

מכינים קרם:
*מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה פודינג וניל [אפשר קופסא קטנה 250 גרם של מלית וניל למרקם חלק יותר]

*מעבירים לשקית זילוף עם תנטר עגול גדול ומזלפים עיגולים במספר שורות מהמסגרת פנימה עד לכיסוי העוגה.
מניחים בזהירות את השכבה השניה של העוגה מעל לזילופי הקרם וחוזרים על פעולת הזילוף.
ושוב לשכבה שלישית.

*מקשטים בשוקולדים, פירות וכו' כיד הדמיון הטובה


מוציאים את הדגם הרצוי מהמחשב. מדפיסים על דף A4 או בגודל קטן יותר או גדול יותר, לפי מה שרוצים

לעוגות אישיות משתמשים בקורצנים גדולים וכך לא צריך להניח דוגמא ולחתוך את הבצק. הכי מהיר והכי קל.


יש לרכוש צורות ומספרים ממפל.
רק מה?
רכשתי כזה בצורה של לב.
רידדתי
חתכתי
וגילית שזה לא נכנס לי לתבנית תנור...

אז שוב רידדתי והשתמשתי בלב שהוצאתי מהמחשב


בהצלחה

אני בשטח אם יש שאלות
אפשר להקפיא את העוגה?
 

אושר עד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ראיתי בפורום זה שמישהיא עשתה עגלה במתכון זה
כרגע אני לא מוצאת...
אם מישהיא עשתה ויכולה לעלות תמונה ופרוט
אשמח!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  4  פעמים

לוח מודעות

למעלה