מוצלח ביותר
מוצלח ביותר
מוצלח ביותר וזו התוצאה
אשמח מאד אם מישהי יכולה להעלות לפה מספר 2 שמתאים לעוגה.
אשמח מאד אם מישהי יכולה להעלות לפה מספר 2 שמתאים לעוגה.
אני רוצה להכין את זהמתכון שאני מכינה.
הכנתי גם עם בנות בחוג שאי מעבירה בבית.
יוצא מעולה.
גם טעים.
לבצק פריך:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס שקדים טחונים [עדיף מולבנים]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה
1ביצה
קורט מלח
מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר ומרגרינה
מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק אחיד.
עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח
מניחים את הספרה או הצורה שהדפסנו על ניר אפיה מקומח
חותכים את הבצק בסכין חד מסביב. באותו אופן חותכים את הספרה השניה או הצורה השניה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה קלה. במספר גדול או צורה גדולה האפיה יכולה לקחת יותר זמן.
שימו לב שלא ישרף.
מכינים קרם: מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מזלפים עיגולים על חלק אחד של הצורה/ספרה ומניחים בעדינות את החלק השני מעל. שוב מזלפים עיגולים או כוכבים ומקשטים.
תמונות שהבנות בחוג הכינו.
לא נגעתי.
הכינו לבד.
צפה בקובץ המצורף 595777
צפה בקובץ המצורף 595778
[עוגה אישית]
משביח את הטעם והמרקם.2. למה שמים (וראיתי בעוד מתכונים) שקדים מלובנים?
אם כוונתך לגבינה לבד זה פחות מתאים לקישוטים מתוקים - תצטרכי להוסיף סוכר+וניל.האם זה יתאים לעשות את הקצף בגבינה ? בכלל זה מחזיק?
אענה על מה ששירה לא ענתה לך:אני רוצה להכין את זה
רק יש לי כמה שאלות
1. לכמה מספרים מתאים הכמות הזו?
2. למה שמים (וראיתי בעוד מתכונים) שקדים מלובנים?
3. האם זה יתאים לעשות את הקצף בגבינה ? בכלל זה מחזיק?
4. ואם זה יהיה עם גבינה האם יתאים שמלמעלה יהיה קישוטים של פרות העונה ?
תודה מראש
דבר ראשון תודה לך ול@hbecker על הענות המהירהמשביח את הטעם והמרקם.
אפשר גם שקדים טחונים לא מולבנים, הבצק יצא כהה יותר.
אם כוונתך לגבינה לבד זה פחות מתאים לקישוטים מתוקים - תצטרכי להוסיף סוכר+וניל.
וזו חייבת להיות גבינה יציבה כמו מסקרפונה או גבינת שמנת ובשום פנים ואופן לא גבינה לבנה.
אם כוונתך לקצפת + גבינה הרי שגם אז לא משתמשים בגבינה לבנה ויש להוסיף פודינג לשמנת בעת ההקצפה.
א. כי לא תצליחי לזלף אותה ביציבות.למה לא טוב ככ גבינה לבנה? גם אם אני שמה אותה על נייר סופג בקערה שהיא תוציא את הנוזלים זה עדין לא טוב ?
אם החלטת לסנן גבינה לבנה קחי בחשבון שהיא תאבד כ40-50% ממשקלה המקורי ולכן יש לחשב את המשקל בהתאם.גם אם אני שמה אותה על נייר סופג בקערה שהיא תוציא את הנוזלים זה עדין לא טוב ?
אוקי אז נלך על הפרווהא. כי לא תצליחי לזלף אותה ביציבות.
ב. כי אחרי כמה שעות היא תרטיב את הבצק שהוא די דק.
לכן הפתרון הוא גבינה שמכילה הרבה פחות נוזלים כמו מסקרפונה או שמנת.
ניקוז נוזלים משמעותי יכול להיות רק סינון בבד חיתול/דומה למספר שעות.
יש לך עוד אופציותאוקי אז נלך על הפרווה
מזל שיש אותכם לשאול
תודה לךיש לך עוד אופציות
שמנת מתוקה+פודינג.
ואם ממש חשוב לך טעם גבינה אפשר לסנן כמה גביעי שמנת חמוצה ל3-4 שעות.
א. כיון ששמנת מתוקה היא פחות יציבה מריצ' היחס שונה.תודה לך
יש לי בבית שמנת מתוקה אז כמה פודינג צריך בשבילה?
וזה יהיה בסדר מלמעלה עם פירות? אני שואלת מבחינת הטעם
את מדברת על שמנת מתוקה להקצפה שהיא לא טובה?א. כיון ששמנת מתוקה היא פחות יציבה מריצ' היחס שונה.
על כל מיכל קטן של 250 מ"ל יש להוסיף קופסת פודינג.
חשוב מאד שהשמנת תהיה קרה מאד (אני שמה אותה במקפיא לרבע שעה בטרם ההקצפה)
כמו כן להיזהר מהקצפת יתר.
כדאי לזלף מיד לאחר ההקצפה כך המרקם יהיה פחות גרגירי ויותר אסתטי ונוח לזילוף.
ב. לגבי פירות- יתאים בהחלט עם שמנת.
כדי לשמור על מראה רענן של הפירות כדאי להבריש בריבת משמש מדוללת במים רותחים או לפחות לכסות את התבנית היטב (זה גם מונע מהשמנת לספוח ריחות וטעמי לוואי).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טז
א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח: