חלבי עוגת גבינה ווואואו

שבבון

משתמש פעיל
מחפשת מתכון לעוגת גבינה שתיהיה בתור חלק ממנה אחרונה לערב לביבות, אבל שתיהיה עודה וואואו, מבחינת מרכיבים לא חייבת להיות יקרה אבל רוצה שיהיו בה או הפתעות או ציפוי מלמעלה ותוספות מרשימות וטעימות,
למי יש מתכון או תמונה להשראות יפות?
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עוגת גבינה או שמתאים גם עוגה חלבית ללא גבינה?
יש לי מתכון שעונה לקריטריונים, טעים מאד! מאד! מאד!
ממכר, מושלם, כל המילים הטובות על עוגה אחת נדירה וקלה להכנה.
היא מתאימה למנה אחרונה כי אפשר להכין אותה באישיות וזה יוצא מושלם.
אבל היא חלבית ללא גבינה.
 

ילילי

משתמש מקצוען
עוגת גבינה או שמתאים גם עוגה חלבית ללא גבינה?
יש לי מתכון שעונה לקריטריונים, טעים מאד! מאד! מאד!
ממכר, מושלם, כל המילים הטובות על עוגה אחת נדירה וקלה להכנה.
היא מתאימה למנה אחרונה כי אפשר להכין אותה באישיות וזה יוצא מושלם.
אבל היא חלבית ללא גבינה.
אני אשמח מאוד
 

I) AM)

משתמש מקצוען
מתכון-עוגת גבינה טעימה במיוחד

-לעוגה מרשימה וגבוהה כדאי לשים בתבנית הגדולה הצרה יותר

1 חבילת ביסקויטים מפוררים
150-200 גרם חמאה(תלוי כמה את רוצה להתפנק)
1 ורבע כוסות סוכר
5 ביצים
1 ק"ג גבינת טוב טעם/גבינה מסוננת-זה מה שאני עושה
2 שמנת חמוצה
חצי מיכל שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
75 גרם קורנפלור
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
1/4 כוס סוכר

להמיס את החמאה ולערבב עם הביסקויטים. לשטוח על התבנית
להקציף ביצים הרבה זמן עד שהקצף נוקשה. להוסיף סוכר ולהקציף מעט. להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב
לשפוך מעל שכבת הביסקויטים
לאפות בתנור מחומם מראש שעה על 150-160 מעלות
לערבב את רכיבי הציפוי ולשפוך על העוגה. לאפות עוד 12 דקות

-כמובן שניתן לקשט בכל מה שאת רוצה. בעיני היא משובחת גם ככה
 

רותי חנה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
תעשי עוגת שמנת -תותים
זה גם מרשים וגם טעים מאוווד
 

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום
אם את רוצה חלבי ללא גבינה, יש טריקולד, מרשים בטירוף וטעים שלא עומדים בו.
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני אשמח מאוד
עוגת שכבות שמנת שוקולד

שכבה א':
6 ביצים
כוס סוכר
להפריד ולהקציף ולהוסיף את החלמונים
להוריד את המהירות במקסר ולהוסיף:
4 קפות פודינג
4 כפות קקאו
חצי כוס מים
1/4 כוס שמן

מעבירים לתבנית.

לגבי התבנית:
אם עושים בתבנית רגילה זה יוצא בערך בגובה חצי תבנית ואז העוגה יוצאת באופן כללי גבוהה יותר.
אפשר לחלק ל-2 תבניות לעוגה נמוכה יותר.
אני בד"כ עושה בתבניות אישיות בקוטר של כ-10 סמ' אפשר יותר קטן, הן גם תבניות נמוכות אז אני מעבירה שכבה של 1/2 - 1 ס"מ ואופה על 180 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.

שכבה ב'
1 קצפת ריצ'
1 שמנת מתוקה
5 כפות פודינג
לבחירה: שוקולד לבן מומס/ריבת חלב/קרם וניל ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם

להקציף את השמנת והקצפת ולהוסיף בהמשך את הפודינג ואת התוספת הרצויה והאהובה.
לשטוח שכבה מעל העוגה להקפיא.

ציפוי גנש:
2 שוקולד חלבי ואחד שמנת.

מקווה שיצא ברור, אני ממהרת כעת, ואין לי פנאי לדייק ניסוח וכו' אם יש שאלות שאדע לענות עליהן. בשמחה.
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עוגת שכבות שמנת שוקולד

שכבה א':
6 ביצים
כוס סוכר
להפריד ולהקציף ולהוסיף את החלמונים
להוריד את המהירות במקסר ולהוסיף:
4 קפות פודינג
4 כפות קקאו
חצי כוס מים
1/4 כוס שמן

מעבירים לתבנית.

לגבי התבנית:
אם עושים בתבנית רגילה זה יוצא בערך בגובה חצי תבנית ואז העוגה יוצאת באופן כללי גבוהה יותר.
אפשר לחלק ל-2 תבניות לעוגה נמוכה יותר.
אני בד"כ עושה בתבניות אישיות בקוטר של כ-10 סמ' אפשר יותר קטן, הן גם תבניות נמוכות אז אני מעבירה שכבה של 1/2 - 1 ס"מ ואופה על 180 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.

שכבה ב'
1 קצפת ריצ'
1 שמנת מתוקה
5 כפות פודינג
לבחירה: שוקולד לבן מומס/ריבת חלב/קרם וניל ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם

להקציף את השמנת והקצפת ולהוסיף בהמשך את הפודינג ואת התוספת הרצויה והאהובה.
לשטוח שכבה מעל העוגה להקפיא.

ציפוי גנש:
2 שוקולד חלבי ואחד שמנת.

מקווה שיצא ברור, אני ממהרת כעת, ואין לי פנאי לדייק ניסוח וכו' אם יש שאלות שאדע לענות עליהן. בשמחה.
בשבילכן גיסתי הכינה את העוגה הזו למנה אחרונה.
היא הכינה במאפינס, ויצא מהממם אז צילמתי.
תיהננה. IMG_0032.JPGIMG_0040.JPG
 

ילילי

משתמש מקצוען
להפריד ולהקציף ולהוסיף את החלמונים

אשמח להסבר.
מפרידים את הביצים מקציפים חלבונים + סוכר ובנפרד מקציפים את החלמונים ומאחדים?
או שאת החלמונים לא מקציפים בנפרד ורק מוסיפים אחר כך?

תודה רבה:)
בתמונה גיסתך שמה בשכבה השניה שוקולד לבן?
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אשמח להסבר.
מפרידים את הביצים מקציפים חלבונים + סוכר ובנפרד מקציפים את החלמונים ומאחדים?
או שאת החלמונים לא מקציפים בנפרד ורק מוסיפים אחר כך?

תודה רבה:)
בתמונה גיסתך שמה בשכבה השניה שוקולד לבן?
1. לאחר הקצפת החלבונים והסוכר, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את החלמונים.
2. כן, שוקולד לבן.
3. בהצלחה :)
 

ילילי

משתמש מקצוען
1. לאחר הקצפת החלבונים והסוכר, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את החלמונים.
2. כן, שוקולד לבן.
3. בהצלחה :)
תודה:)
המתכון נראה מעולה.

יש לך מושג לכמה מאפינסים כמו שגיסתך עשתה המתכון מתאים?
אני צריכה להכין בערך 30.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה