עוגת בר מצווה + שאלות למומחיות

שוקולד צ'יפס

משתמש צעיר
הנה עוגה שהכנתי בלילה לעליה לתורה
IMG_20190620_011251.jpg
IMG_20190620_011327.jpg

ועכשיו לשאלות:
1. איך מצליחים להחליק את הקרם מסביב לעוגה? יש לי צלחת מסתובבת, קלף וגם כלי ארוך למריחה( לא יודעת איך קוראים לזה...)
אני מנסה המון ולא מצליחה
2. הכנתי את העוגה בלילה והכנסתי למקרר ובבוקר השוקולד של התפילין נהייה קצת בהיר, איך אפשר למנוע את זה?

אשמח אם תחכימו אותי
 

m a r g a l i t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
קודם כל עוגה מהמהמת!!!
1. איך מצליחים להחליק את הקרם מסביב לעוגה? יש לי צלחת מסתובבת, קלף וגם כלי ארוך למריחה( לא יודעת איך קוראים לזה...)
אני מנסה המון ולא מצליחה
להחליק אחרי שקישטת??? אוי למה לא עשית לפני?
היית צריכה לעשות לפני, אבל לא נורא תלמדי לפעם הבאה...
קודם כל מחליקים את כל העוגה, אח"כ מתחילים לעצב אותה.

לגבי איך מחליקים, נראה לי שאת הכלי הארוך למריחה (שגם אני לא יודעת איך קוראים לו) מרטיבים אותו ואז מחליקים.
אבל אני לא בטוחה...
למתי את צריכה את זה? אני יכולה לבדוק לך בדיוק אבל יותר מאוחר,
תזכירי לי בערב (אפילו באישי..)
בהצלחה!
 

מרגלית100

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אין לי נסיון שאוכל לעזור לך, אני רק יכולה לציין שהעוגה מושקעת, מרשימה ויפה ממש!!!
 

רחל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נראה לי שאת הכלי הארוך למריחה (שגם אני לא יודעת איך קוראים לו)
ספטולה.
ולא מרטיבים אלא טובלים אותו במים רותחים, מנגבים, ואז כשזה עדיין רותח זה מחליק יפה את הקרם, אם זה להתכוונת.
אבל אפשר גם בלי זה, רק להחליק אותו על פני העוגה.
 

שוקולד צ'יפס

משתמש צעיר
קודם כל עוגה מהמהמת!!!

להחליק אחרי שקישטת??? אוי למה לא עשית לפני?
היית צריכה לעשות לפני, אבל לא נורא תלמדי לפעם הבאה...
קודם כל מחליקים את כל העוגה, אח"כ מתחילים לעצב אותה.

לגבי איך מחליקים, נראה לי שאת הכלי הארוך למריחה (שגם אני לא יודעת איך קוראים לו) מרטיבים אותו ואז מחליקים.
אבל אני לא בטוחה...
למתי את צריכה את זה? אני יכולה לבדוק לך בדיוק אבל יותר מאוחר,
תזכירי לי בערב (אפילו באישי..)
בהצלחה!
קישטתי אחרי שלא הצלחתי להחליק את הקרם
ושאלתי בשביל לדעת לפעם הבאה
תודה רבה!!!
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגה יפיפיה ! אל תגעי בה
אם זה מפריע לך השוקולד שהלבין זה בעיה בד"כ בחימום ובקרור מהיר -מקסימום תעשי את האותיות שוב
 

שוקולד צ'יפס

משתמש צעיר
עוגה יפיפיה ! אל תגעי בה
אם זה מפריע לך השוקולד שהלבין זה בעיה בד"כ בחימום ובקרור מהיר -מקסימום תעשי את האותיות שוב
התמונה היא מהלילה, במציאות הצבע טיפה שונה אז לא רואים טוב שהאותיות צבועות באבקת איבוק ברונזה, הצבע השתנה בתפילין שנהיו בהירות יותר אחרי קירור
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
התמונה היא מהלילה, במציאות הצבע טיפה שונה אז לא רואים טוב שהאותיות צבועות באבקת איבוק ברונזה, הצבע השתנה בתפילין שנהיו בהירות יותר אחרי קירור
אההה , אז תאבקי אותם גם :)
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
עוגה מיוחדת!
אהבתי את השושנים, ואת הצבע שלהן :)
מזל"ט והמונמון נחת!!!
 

ברוך ד'

משתמש רשום
העוגה מהמממת!!!!!

בקשר להחלקת הקרם: עושים את זה לפני הקישוט.
מה שצריך לעשות זה לקחת ספטולה (מצורפת תמונה...) או אפילו בעזרת סרגל! , ולמרוח בעדינות את הקרם מצד ימין של העוגה לצד שמאל (לא חזק, כי אז זה יוריד שכבות של הקרם), אזורים קטנים בפעם, עד שכל האזורים מתאחדים אחד עם השני ונוצרת שכבה חלקה ואחידה.
זה ענין של התרגלות... בהתחלה צריך לעבוד הרבה עד שהשכבה אחידה וחלקה, אבל לאט לאט לומדים ואז זה כבר נעשה קל...
בהצלחה!

upload_2019-6-24_19-5-57.png
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה