מידע שימושי עוגיות רויאל אייסינג ליולדת!

ו8

משתמש מקצוען
לחובבות הרויאל אייסינג-
היינו בפראג והיתה שם אומנית באחת החנויות שהייתי חייבת לצלם את היצירות שלה ולהעלות.
להשראה---
IMG_0363.JPG
IMG_0364.JPG
IMG_0365.JPG
IMG_0367.JPG
IMG_0368.JPG
IMG_0369.JPG
IMG_0371.JPG
IMG_0372.JPG
IMG_0373.JPG
IMG_0374.JPG
 

rere

משתמש צעיר
הטיפ מחברתי שהיא אופה מקצועי
מתכון -אני יצרף לך מתכון משהו שעושה שימוש באלבומין - (אבל לא ניסתי)

צפו בערן שוורצברד מכין מקרונים (צילום ועריכה: דן לב)
מקרונים – מתכון בסיסי

מרכיבים
60 עוגיות (שמהן מרכיבים 30 מקרונים)
תערובת 1
  • 195 גרם שקדים טחונים דק
  • 195 גרם אבקת סוכר
  • 72 גרם חלבון מביצים טריות ככל האפשר
  • 5 גרם צבע מאכל בצורת ג'ל, בגוון לבחירתכם (ערן ממליץ על הצבעים של חברת ווילטון)
תערובת 2
  • 190 גרם סוכר
  • 48 גרם מים
  • 74 גרם חלבון (רצוי מביצה ישנה)
  • 1 גרם אבקת אלבומין (אבקת חלבון)
  • אופציה לקישוט מקרון הטחינה: 20 גרם שומשום לבן, 20 גרם שומשום קלוי או מלא ו-5 גרם שומשום שחור
אופן ההכנה
  1. טוחנים יחד במעבד המזון את השקדים ואבקת הסוכר.
  2. מנפים את השקדים ואבקת הסוכר 3 פעמים - לא מחזירים לתערובת את מה שנשאר בנפה.
  3. מניחים בקערה את תערובת השקדים ואבקת הסוכר. מוסיפים 72 גרם חלבון וצבע מאכל, ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. שמים בסיר את המים והסוכר ומחממים (המטרה היא להגיע לסירופ בטמפרטורה של 117 מעלות בסוף התהליך).
  5. בזמן שהסירופ מתחמם שמים בקערת המיקסר 74 גרם חלבון ואת האלבומין. מתחילים להקציף במהירות בינונית.
  6. כשטמפרטורת הסירופ מגיעה ל-110 עד 112 מעלות, מגבירים את מהירות המיקסר.
  7. כשטמפרטורת הסירופ מגיעה ל-117 מעלות מסירים אותו מהאש, מניחים על משטח העבודה ונותנים לבועות לרדת.
  8. מוזגים את הסירופ בבת אחת לחלבון (בזהירות!) ומקציפים מיד במהירות גבוהה, עד לקבלת מרנג תפוח וחמים.
  9. מקפלים את המרנג לתערובת השקדים והחלבון, עד לקבלת תערובת מעט נוזלית ומבריקה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר בקוטר 9-7 מ"מ.
  10. פורשים בתבנית שטוחה נייר אפייה או משטח סיליקון. מזלפים בתבנית עיגולים מהתערובת. אם מכינים מקרון במילוי טחינה, תמרים ופיסטוק, מפזרים בשלב זה את תערובת השומשום מעל המקרונים.
  11. מניחים את התבניות בטמפרטורת החדר כחצי שעה, עד שנוצר קרום חיצוני קשיח על פני העיגולים המזולפים.
  12. במקביל, מחממים את התנור לטמפרטורה של 150-140 מעלות.
  13. אופים כ 12 דקות, תלוי בגודל המקרונים ובכמות התבניות שבתנור.
  14. מוציאים מהתנור, מצננים ומסדרים זוגות של עיגולים המתאימים בגודלם. הופכים את אחד העיגולים שבכל זוג כך שצדו השטוח פונה כלפי מעלה.
  15. ממלאים את המקרונים לפי ההוראות שבמתכוני המילויים שבהמשך.


הי תודה הרבה זמן חיפשתי מתכון מדויק למקרונים היה לי חיקוי חחח משהי כאן ניסתה את זה שווה את המאמץ?
 

cd123

משתמש פעיל
D I G I T A L
סליחה על ההקפצה... איפה קונים חותכן בצורת עגלה, חרשתי את השוק ולא מצאתי.
ירושלים, איזור מרכז העיר
 

cd123

משתמש פעיל
D I G I T A L
יש מישהי שקנתה חתכן עגלה בחנות?
אני רוצה להכין מחר...
 

cd123

משתמש פעיל
D I G I T A L
ועוד משהו..
איזה חותכנים יותר מוצלחים?
הפלסטיק או המתכת?
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
יש לי מתכון שלי, מעולה
יוצא ממש טוב
התפרסם בהמודיע


עוגיות בסיס [מתכון לכ-30-40 עוגיות, תלוי בגודל]:

3.5 כוסות קמח

1 מרגרינה

1/2 כוס סוכר

1 ביצה


חלקי את המרגרינה לקוביות. הכניסי את כל החומרים לקערת המיקסר וערבלי לבצק אחיד. כסי בניילון והכניסי למקרר ל-20 דקות.


עוגיות בצורות:

רדדי את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של כ 1/2 סנטימטר. קרצי צורות מתאימות [עגלה, כף רגל, דובונים וכיוצ"ב] והעבירי לתבנית מרופדת בניר אפיה.

אפי כ-12-15 דקות להשחמה קלה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

שחררי את העוגיות מהתבנית רק לאחר שהצטננו.


עוגיות מסגרת לתמונה:

רדדי את הבצק כנ"ל וקרצי צורה כרצונך, פרח, עיגול, ריבוע וכיוצ"ב. הקפידי לקרוץ צורה גדולה כדי שתוכלי לקרוץ בתוכה צורה נוספת דרכה תתגלה התמונה.

קרצי צורה נוספת המרכז הצורה שקרצת.

אפי כנ"ל.


הכיני רויאל אייסינג:

2 חלבונים + חלבון נוסף

400 גרם אבקת סוכר

קמצוץ מלח

צבעי מאכל כרצונך


הקציפי 2 חלבונים עם מלח לקצף קל. הוסיפי אבקת סוכר בהדרגה תוך כדי המשך הקצפה. הקציפי עד לקבלת קצף קשה.


העבירי מהאייסינג הבסיסי לקעריות. מעט בכל קערה. הוסיפי טיפות בודדות של צבע מאכל לכל קערית. עדיף להשתמש בצבע מאכל ג'ל. את יכולה להשאיר מעט רויאל אייסינג בצבע לבן בסיסי.

קישוט העוגיות:

התחילי בתיחום העוגיות. העבירי מעט מהאייסינג במבע הרצוי לשקית זילוף, חוררי חור קטן וציירי את קווי המתאר של הצורה. תחמי כך את כל העוגיות.

למילוי:

הוסיפי ככפית חלבון [לא מוקצף] לכל קערית. השתמשי בחלבון הנוסף. העבירי לשקית זילוף וזלפי את המילוי. האייסינג ישתטח. השתמשי בקיסם בכדי למלא חורי קטנים שהאייסינג לא התפשט לתוכם.

באם תרצי, באפשרותך לקשט בסוכריות קנויות. הניחי אותם מעל לאייסינג הרטוב ולחצי קלות.

לגלגלי העגלות השתמשי בסוכריות רולי מחוררות.

הניחי להתייבשות באוויר במשך כמה שעות.


אם הכנת עוגיות מסגרת לתמונה, הדביקי את תמונת התינוק או התינוקת מהצד האחורי של העוגיה בעזרת מעט רויאל אייסינג.


צפה בקובץ המצורף 394839

צפה בקובץ המצורף 394840
לא הבנתי משהו, איך מוסיפים את הכפית חלבון?
זה מתערבב טוב עם הקצף?
 

חדזי

משתמש מקצוען
סליחה על ההקפצה... איפה קונים חותכן בצורת עגלה, חרשתי את השוק ולא מצאתי.
ירושלים, איזור מרכז העיר
יש לי חבילה של חותכנים (עגלה. בקבוק. מוצץ...)לתת לך . קניתי בב"ב בחמש ש"ח . גרה בירושלים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה