מחפשת מתכון טוב לעוגיות מקרון, שוקולד
מתכון שמישהי עשתה ויודעת שיוצא טוב, לא רוצה שיתפשל לי...
תודה!
מתכון שמישהי עשתה ויודעת שיוצא טוב, לא רוצה שיתפשל לי...
תודה!
ויצא לך וואו!!!יש כאן הדרכה די ברורה שלו למקרונים-
מקרון מושלם - איך להכין מקרון כמו מקצוענים - פודי - Foody
תמיד רציתם להכין עוגיות מקרון וחששתם? אלון שבו מתגייס לעזרת חבר ומסביר איך מכינים עוגיות מקרון מושלמות, צעד אחר צעד עם הסברים מפורטיםfoody.co.il
בגדול זה פשוט ענין של ערבב אחד מידי או פחות להצלחה של העוגיה..
(ואני לא אראה לך איך יצא לי בפעמים הראשונות)
אבל זה מה שיצא בהמשך..
צפה בקובץ המצורף 1060299
זה נסדק אולי כי לא חיכית שזה יתקרר או שהכנסת לתנור מיד אחרי שהזלפת
זה נסדק תוך כדי אפיהזה נסדק אולי כי לא חיכית שזה יתקרר או שהכנסת לתנור מיד אחרי שהזלפת
וגם אולי כי לא נתת כמה דפיקות מתחת התבנית לשחרור בועות..הם קצת נסדקו לי, לא יודעת למה...
עשיתי את זה גםוגם אולי כי לא נתת כמה דפיקות מתחת התבנית לשחרור בועות..
עשיתי גם מהמתכון הזה. ב"ה יצא מדהים, מבחינת נראות ומבחינת טעם. וסתם שיניתי את המילוי משוקולד מריר לחלבי, יצא יותר טוב לדעתי.מניסיון..מתכון למקרון שוקולד | שף קונדיטור אלון שבו
מתכון למקרונים שתמיד עובד. נסו בעצמכםwww.alonshabo.co.il
בהצלחה
אני עוד לא הצלחתי לפענח מה גורם למקרונים פעם אחת לצאת שלימות, ופעם שניה להיראות כמו הצרות. כמובן, אם עושים הכל לפי הכללים.
בגדול זה פשוט ענין של ערבוב אחד מידי או פחות להצלחה של העוגיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: