עוגות מעוצבות

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
@נני5, עוגות יפיפיות מעוצבות בכל כך הרבה חן וטוב טעם. אהבתי את עוגת היהלום, אני מתפעלת ממך איך התמודדת עם הדפנות הפנימיות הדקיקות שמרכיבות את היהלום. זה כל כך יפה!
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
עוגה שהכנתי לאחיין שלי.
20211011_104413.jpg
 

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

ברכה דוד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שלום לכולן
אשמח לשמוע מי כאן מתעסקת בפטיפורים וקינוחים לבר לארוסים
אשמח להמלצות טובות במחירים סבירים
תודה מראש
 

פלמינגו.

משתמש מקצוען
שלום לכולן
אשמח לשמוע מי כאן מתעסקת בפטיפורים וקינוחים לבר לארוסים
אשמח להמלצות טובות במחירים סבירים
תודה מראש
בת שבע הרצל קונדיטורית ומעצבת ברים ברמה מטורפת- 052-7149083
IMG-20210616-WA0080 (1).jpg
IMG-20210616-WA0076 (2).jpg

IMG_20210512_192620 (2).jpg
 

בת הכפר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הציפוי המדויק הזה זה קצפת?
איך זה יוצא כ"כ מדויק וחלק?
כן,
זה קצפת.
מתחיל משלב ההכנה - לקצפת רגילה מהחנות, להקציף וברגע שניהיה סמיך כמו יוגורט מוסיפים 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ממשכים להקציף לקצף יציב מאוד.
בסיום ההקצפה מערבבים עם מרית במהירות להוצאת בועות,
לציפוי עוגה אפשר בשלב זה להתחיל לזלף עם שקית זילוף מסביב העוגה 'נחשים' ועם פלטה מישרים עדיף פלטה מלבנית נירוסטה בזווית 90° צמוד לעוגה,


לעיטורים מקצפת:
נותנים לנוח לפחות שעה בחדר ממוזג וקריר (20°-24°)לא במקרר,

לאחר שעה שוב לערבב עם מרית להוצאת בועות להעביר לשקית זילוף לא יותר מ2 כפות מרית גדושות ולהתחיל לקשט.
בהצלחה
 

rivkic

App.Up.Go! -פיתוח תוכנות / אתרים מורכבים / קורסים
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
1641501833830.png

1641502010961.png

ההשראה לעוגה הזו נלקחה מכאן:
44e7dc0f08a9689fb242b08ec66616e2.jpg

אז אני מבינה מה גורם להבדלים,
אבל חוץ מחוסר הדיוק וכו' -
איך הצבע של השוקולד הלבן שלי נראה כ"כ לא מגרה
ושלהם לבן ומושך?
משתמשים בסוג שוקולד מסוים? צובעים אותו עם צבע מאכל לבן? או שזה בכלל רק עיבוד ובאמת שוקולד הוא צהבהב?
 
נערך לאחרונה ב:

קוראסון שוקולד

משתמש פעיל
צפה בקובץ המצורף 1038356
צפה בקובץ המצורף 1038360
ההשראה לעוגה הזו נלקחה מכאן:
44e7dc0f08a9689fb242b08ec66616e2.jpg

אז אני מבינה מה גורם להבדלים,
אבל חוץ מחוסר הדיוק וכו' -
איך הצבע של השוקולד הלבן שלי נראה כ"כ לא מגרה
ושלהם לבן ומושך?
משתמשים בסוג שוקולד מסוים? צובעים אותו עם צבע מאכל לבן? או שזה בכלל רק עיבוד ובאמת שוקולד הוא צהבהב?
התמונות לא נפתחות
 

rivkic

App.Up.Go! -פיתוח תוכנות / אתרים מורכבים / קורסים
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה