לא. אני גם התפלאתי..תודה רבה!
האם צריך אבקת אפיה?
יוצאת עוגה נמוכה אבל ממש טעימה
לא. אני גם התפלאתי..תודה רבה!
האם צריך אבקת אפיה?
הכנתי את העוגה הזו היא יצאה ממש טעימה ומיוחדת, כולם התלהבו.עוגת חמאת בוטנים ב 2 צבעים:
שכבה א':
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1 כף קקאו
2 ביציים
1 סוכר וניל
1 1/2 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
מערבבים הכל ושוטחים בתבנית קטנה
שכבה ב':
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/4 כוס אבקת סוכר
מפזרים עם כף על שכבה א', ומערבבים בתנועות זיגוג ליצירת מראה "שיש".
אופים 25 דקות בחום בינוני. חותכים את העוגה לקוביות בעוד חמה.
עוגת חמאת בוטנים ב 2 צבעים:
שכבה א':
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1 כף קקאו
2 ביציים
1 סוכר וניל
1 1/2 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
מערבבים הכל ושוטחים בתבנית קטנה
שכבה ב':
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/4 כוס אבקת סוכר
מפזרים עם כף על שכבה א', ומערבבים בתנועות זיגוג ליצירת מראה "שיש".
אופים 25 דקות בחום בינוני. חותכים את העוגה לקוביות בעוד חמה.
בדיוק בשבילי!מתכון שהתגלגל אלי ממש לאחרונה, ומאז אני לא מפסיקה לעשות אותו!
להכניס לקערה:
3 ורבע כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס מים
2 ביצים
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 אפיון
לערבב בכף לבצק גמיש ולשטוח בתבנית ח"פ ענקית
לאפות 10 דק'
באותה קערה:
2 כוסות סוכר
כוס ורבע קמח
מעט מלח
2 סוכר וניל
5 כפות קפה
לערבב ולהוסיף-
4 ביצים
כוס וקצת שמן
לערבב היטב, לשפוך על הבצק האפוי,
לפזר שוקולד צ'יפס משובח (מריר, לא צמקאו) ביד נדיבה
ולאפות.
מצטרפת לבקשהמקסים!
תודה רבה לשתיכן על השיתוף!
אם יש למישהי פה עוד עוגות בסגנוון עבודה זהה וטעימות...נשמח מאד!
וסות ח"פ או כוסות לשתיה חמה - קרטון?
OKאני משתמשת לעוגות בכוסות זכוכית של 200 CC
אולי לכן לא יצא לי כ"כ נמוך כמו שמתארים פה.
OK
את למתכון זה כוסות הכוונה כוסות של 200 CC?
תודה!ככה אני עושה בכל עוגה, גם בזו
אלא אם כן, מצוין במתכון בפרוש, שהכוונה לכוסות ח"פ.
הכוונה למראה שיש בין 2 השכבות,הכנתי, יצאה מעדן!
רק שתי שאלות:
מה הכוונה לערבב למראה שיש, השוקולד קשה ולא מתערבב... האם הכוונה לערבב בין שתי השכבות??..
מאד קשה לחתוך החמאת בוטנים מתפרקת, אולי לא דייקתי במתכון?...
עשיתי ערבוב קל אבל זה מאד סמיך ולא מתערבב כמעט, אולי בפעם הבאה אנסה עוד קצת...הכוונה למראה שיש בין 2 השכבות,
אצלי נחתך טוב - אולי בגלל הערבוב הקל בין 2 השכבות?
תודה על המתכון, הכנתי היום ללא גלוטן!! ביתי שמחה מאד!
יצא מעולה!!
אם מישהי רוצה פרוט איך להחליף את הקמח אשמח לכתוב...
בשמחה!את יכולה לכתוב איך המרת ללא גלוטן? אחותי ביקשה לי אם אפשר...
יש מצב להשתמש בקפה שחור כי נגמר לי הנס קפה או שהעוגה תצא מרירה????מתכון שהתגלגל אלי ממש לאחרונה, ומאז אני לא מפסיקה לעשות אותו!
להכניס לקערה:
3 ורבע כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס מים
2 ביצים
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 אפיון
לערבב בכף לבצק גמיש ולשטוח בתבנית ח"פ ענקית
לאפות 10 דק'
באותה קערה:
2 כוסות סוכר
כוס ורבע קמח
מעט מלח
2 סוכר וניל
5 כפות קפה
לערבב ולהוסיף-
4 ביצים
כוס וקצת שמן
לערבב היטב, לשפוך על הבצק האפוי,
לפזר שוקולד צ'יפס משובח (מריר, לא צמקאו) ביד נדיבה
ולאפות.
לטעמי קפה שחור יותר טעים בעוגות מנס קפהיש מצב להשתמש בקפה שחור כי נגמר לי הנס קפה או שהעוגה תצא מרירה????
אם כן, כמה לשים?
דחוף................
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: