גמני הכנתי השבת את העוגה הזו, ממש התלהבו, ובאמת בקלי קלותיצא מוצלח מאד ובקלי קלות.
תודה!
אולם שוטחים בתבנית גדולה
העיסה משטחת מאוד
מומלץ לחתוך בעודו חם...
מעניין אותי הקוקוס והשוקולד. תוכלי להעלות? תודה!יש לי 2 מתכונים מהמממיייייייים הכי פשוטים בעולם, רק לערבב בקערה וכף ולשפוך לתבנית
אחד מהם: עוגת מייפל עם שקדים פרוסים מולבנים מלמעלה (היא הכיייייי מוצלחת)
ועוד אחת עם קוקוס ושוקולד מבחוץ שעוטף אותה(נראה מענין ומרשים)
הענין הוא שאין לי כאן תמתכונים. (אני בעבודה)
מקווה מאד לזכור מחררר להביא איתי,
תחפרי במיילים, קיבלת ממני את המתכון הזה לפני מאה שנה בערך...תמוש,
תודה על המתכון
מבטיחה לנסות.
למה לאחרונה אין לי כח לדברים יותר מדי מורכבים
את חושבת שאני זוכרת מה קיבלתי ממך לפני 100 שנה בערך.תחפרי במיילים, קיבלת ממני את המתכון הזה לפני מאה שנה בערך...
זה יוצא גובה רגיל של עוגה או כמו בראוניז(נמוך)?@תמי היין
שכחת לכתוב זהירות בסוף המתכון!
הכנתי ב-4 פסי אינגליש, הקפאתי 2, ומהשניים הנותרים לא נשאר הרבה לפליטה...
מתכון מדהים, אימצתי.
לגבי סוכר- בשכבה העליונה הפחתתי משמעותית מהסוכר. זה בסדר גמור.
זה יוצא גובה רגיל של עוגה או כמו בראוניז(נמוך)?
כי משהי אמרה שניסתה את המתכון הזה אך בהפחתת הסוכר לפי מה ש @חוי ג העלתה ויצא לה נמוך.
יש לי מתכון ממש דומה, לתבנית בינונית באמת עוגה מוצלחת
לחמם תנור. 180
עד שמסיימים לערבב התנור חם .
מתאם - לתבנית עוגה רגילה (או 3 פסים)
שכבה 1:
לערבב:
2.5 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 סוכר וניל
לערבב בכף - לשפוך לתבנית משומנת קלות (או עם נייר אפיה)
שכבה 2:
לפזר כוס שוקולד ציפס על שכבה 1
(אפשר לפרגן יותר מכוס)
שכבה 3:
לערבב:
1 כוס קמח
0.5 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
4 ביצים
2 כפות ת. וניל
2 כפות גדושות קפה.
לערבב בכף - לשפוך על השוקולד ציפס
להכניס לאפיה 40 דקות עד 50 דקות
(תלוי אם אוהביים את שכבת הקפה העליונה מעט נימוחה ונזלית או מוצקה
(אני מעדיפה את המוצק)
לאהאם נדרשת אפיה ראשונית לשכבה הראשונה?
תודה.
תודה רבה!יש לי מתכון ממש דומה, לתבנית בינונית באמת עוגה מוצלחת
לחמם תנור. 180
עד שמסיימים לערבב התנור חם .
מתאם - לתבנית עוגה רגילה (או 3 פסים)
שכבה 1:
לערבב:
2.5 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 סוכר וניל
לערבב בכף - לשפוך לתבנית משומנת קלות (או עם נייר אפיה)
שכבה 2:
לפזר כוס שוקולד ציפס על שכבה 1
(אפשר לפרגן יותר מכוס)
שכבה 3:
לערבב:
1 כוס קמח
0.5 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
4 ביצים
2 כפות ת. וניל
2 כפות גדושות קפה.
לערבב בכף - לשפוך על השוקולד ציפס
להכניס לאפיה 40 דקות עד 50 דקות
(תלוי אם אוהביים את שכבת הקפה העליונה מעט נימוחה ונזלית או מוצקה
(אני מעדיפה את המוצק)
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: