החלפתי תנור, ומאז העוגות שלי ברוגז. העוגות הבחושות מתהדרות בשכבה צמידה בתחתית, ולפעמים מדובר בגובה של חצי עוגה! אולי אני מפונקת, אבל אני לא מסוגלת לאכול את זה, כך שאני פשוט לא אופה. תסכימו איתי שזה חייב פתרון דחוף!
עכשיו אגלה לכן שהתנור החדש שלי הוא דלונגי, כך שאין לי אלא להגיע למסקנה העצובה שהבעיה היא בי. אז היכן טעיתי? מישהי יכולה להאיר את עיני? העוגות שלי יודו לה, וגם המשפחה הרעבה. יש לציין שהבעיה היא רק בבחושות. כלומר, פשטידות, שמרים, וכל השאר- הכל מעולה. אבל בלי בחושות- איך אנצל את הרבע שעה הפנויה שלי לעוגה זריזה לשבת?...
אז אולי בזכותכן תהיה לי סוף סוף עוגה לשבת?
עכשיו אגלה לכן שהתנור החדש שלי הוא דלונגי, כך שאין לי אלא להגיע למסקנה העצובה שהבעיה היא בי. אז היכן טעיתי? מישהי יכולה להאיר את עיני? העוגות שלי יודו לה, וגם המשפחה הרעבה. יש לציין שהבעיה היא רק בבחושות. כלומר, פשטידות, שמרים, וכל השאר- הכל מעולה. אבל בלי בחושות- איך אנצל את הרבע שעה הפנויה שלי לעוגה זריזה לשבת?...
אז אולי בזכותכן תהיה לי סוף סוף עוגה לשבת?