• משתמשים יקרים!
    הערב בין השעה 19:00 ל 21:00 יתכן והאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

דרוש מידע ספר "מכת מחץ" של ישראל פלר

רצתה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
שווה לקניה או לא?
אשמח לביקורת

רצתה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אף אחד לא קרא אותו ויכול לתת לי המלצות או דיס?

סבתא בוביבע

משתמש חדש
ספר מעניין..
מתח משולב עם עלילה לא קיצוני לאיזה צד מסוים (מותח מדי או רגשי)
קניתי אותו במבצע ב28 שח והיה שווה את זה כי מהאמצע כן היה קשה להתנתק לא יודעת אם הייתי משלמת עליו 65- 70 אבל שמעתי אחרים שיותר נהנו..
תלוי מה הסיגנון שאוהבים... בריפרוף על הספר אפשר לראות את הסצנות שיש פחות או יותר.. אפשר לנסות..

נועה פוקס

משתמש פעיל
מתחון קלאסי לחלוטין
אין בו שום עלילה יותר מידי מטורפת שווה כ30 ש"ח ותו לא

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

אי אז, לפני שנים רבות, כשלמדתי להכיר את עולם הקריאה המרתק, הייתי רוכשת ספרים לפני כל חג ב"הכל לגן" בגאולה, או בחנות ספרים אחרת. (הכל לגן לא היתה ממש חנות ספרים, אבל היה להם שולחן עם ספרים בחנות במלכי ישראל).
איך הייתי בוחרת את הספר? לפי הטקסט בגב הכריכה, לפי הכריכה, זה היה אמור להיות ספר מעניין, או ספר של כותבים שקראתי בעבר וחיכיתי לקרוא עוד ספרים שלהם.

כמובן מלבד קניית הספרים לחג הייתי הולכת במהלך השנה לספריה וקוראת כל ספר כמה שיותר פעמים, האמת שרציתי מאוד לקרוא ספרים לא חרדים, אבל לא הצלחתי להשיג, מלבד פה ושם...

כיום אני מודה לה' שלא קראתי הרבה ספרים כאלה, וכיום אני משתדלת לקרוא רק ספרות חרדית ב"ה (אם מזדמן לי ספר אחר אני קוראת, בעיקר כדי להכיר את העולם, אבל זה לעיתים נדירות, זה קורה כשאנו מתארחים אצל קרובי משפחה ויש שם ספרים שונים, בעיקר עיוניים אבל גם סיפורים עם מסרים מסוימים, כי לכל ספר יש מסר שהסופר מנסה לקדם).

אז מה שאני באה לכתוב לציבור כאן, זה שהספרים שקראתי הגיעו לכלל הציבור כי היתה להם הפצה!

הם לא היו השפיץ הכי מחודד בקלמר (גם עבורי, בתור אחת שקראה כל דבר והייתי עם אפס חוש ביקורת הבנתי שהספר הוא לא מי יודע מה). רובם נכתבו יותר בכתיבה אינטואיטיבית, זורמת, בלי תכנון מסוים. סתם סיפור (ואולי זה כל היופי).

אבל הם היו קריאים! הם הגיעו אלי!
וזה מה שחשוב. (פעם קראתי ספר כל כך גרוע מבחינתי, עד שמרוב תסכול ישבתי לכתוב ספר משלי, כך שנוכחתי לראות שלא משנה אם כתבתי ספר גרוע, מקסימום הוא יוביל את הקורא לכתוב משהו טוב יותר, ויצא ממנו משהו טוב).

מה שאני באה לשאול כאן -

זה למה הכל השתנה? למה אין הפצה של ספרים כמו בעבר?

אני לא שואלת עבור הספרים שלי, 3 מהם הגיעו ברוך ה' לחנויות, ואין לי תלונות.

אני כן שואלת עבור סופרים חדשים שכתבו ספרים ורוצים שאעלה אותם לאתר שלי, כי לא הצליחו למצוא הפצה.
אני מוכנה לעלות את הספרים לאתר, אבל מסבירה שאין לי קונים באתר ונראה לי מיותר להעלות ספר לאתר שאין לו קונים ( הספרים שבאתר שלי נמכרים במקום אחר), מה עוד שאולי אסגור את האתר כי תיכף אצטרך לשלם סכום סימלי עבור האחזקה שלו.

אבל ממש לא מובן לי, איך שבעבר היו המון ספרים שהגיעו אלי, כקוראת, וכיום אין הפצה ראויה לשמה, וסופרים משאירים אצלם את הספרים, מוכרים פה ושם דרך פרסום מודעה קטנה בעיתון מקומי.
למה אין הפצה רגילה, שתיקח כמות סבירה של ספרים ותפזר אותם בחנויות.
לא צריך הפצה מיוחדת...
סתם אנשים שעובדים עם רכב ונותנים אפשרות לקוראים כמוני, ללכת לחנות ולהכיר מגוון של ספרים, ולא להישאר עם סגנון מסוים של ספרים, שעורכים מסוימים מחליטים אם הם יגיעו לציבור.

אני מבינה שכיום יש עולם אחר, והשוק לא משהו. אבל אולי זה בגלל שאין גיוון מתאים, שאין הפצה רגילה שמוכנה להפיץ לחנויות.

אז אם אתם מכירים הפצה כזו, אשמח שתכתבו כאן.

ואולי כדאי לי לנסות לפתוח הפצה של ספרים, למרות עצלנותי?

אם לדעתכם כדאי - אשמח שתכתבו כאן טיפים איך לגשת לחנויות, לאילו חנויות כדאי להגיע, וכו'.

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה