פרווה ספגטי:)

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אין לי מתכון מסודר.
אני מחממת שמן בסיר, כותשת לתוכו 2שיני שום, מטגנת מספר שניות, זהירות שלא ישרף.
ואז אני שופכת את הפסטה + כף מעורבת של טימין+בזיליקום+פטרוזיליה מיובשים ומערבבת מהר וחזק שלא ידבק לסיר.
כמה שניות ומוציאה.
לפעמים אני מוסיפה לערבוב גם פירורי לחם מוזהבים.
אין לזה טעם מאוד חזק.
זה מתאים לאנשים שכמוני אוהבים פסטה נקיה יחסית.
 

12 Shira

משתמש מקצוען
פסטה אליו אוליו- (שום ושמן זית)

מכינים את הפסטה לפי ההוראות.
ובסיר נפרד מטגנים בשמן זית שום (2 ראשים או יותר...) חתוך לפרוסות.
מתבלים במלח פלפל ופלפל שאטה- לפי הטעם.

כשהשום כבר מטוגן כמעט לגמרי להוסיף פטרוזיליה קצוצה לטיגון קצר.
ו- מערבבים עם הפסטה.

להגשה מומלץ לגרד מעל גבינת פטה או בולגרית.

מומלץ מאוד!
 

נסייניסטית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מרק ספגטי עם שקדי מרק
נשמע מגעיל אבל אפילו הסקפטים במשפחה התלהבו!
מרתיחים פסטה (ספגטי ארוכים ולא בצורות ביסלי , צינורות ושות'...) עם הרבה מים, הרבה יותר מהרגיל
שמים אבקת מרק כמה שבא לכם (לפי הטעם) ומבשלים המון זמן
הרעיון הוא להשאיר את הפסטה עם העמילנים (נשמע גרוע, אה?)
ולתת לה להתנפח ולשחות במים ולא להיות בצק... (יש לשים לב באמצע שהמים לא נגמרים כי חלק מתאדה...)
אחרי זה שמים בצלחת עם הרבה נוזל ושקדי מרק, מערבבים...
וזה אחד הדברים בשביל ערב חורפי כזה שהילדים רוצים משהוא אחר חוץ מלחם ומשהוא מרוח.
בהצלחה וחורף נעים!
 

חני S

משתמש מקצוען
מרק ספגטי עם שקדי מרק
נשמע מגעיל אבל אפילו הסקפטים במשפחה התלהבו!
מרתיחים פסטה (ספגטי ארוכים ולא בצורות ביסלי , צינורות ושות'...) עם הרבה מים, הרבה יותר מהרגיל
שמים אבקת מרק כמה שבא לכם (לפי הטעם) ומבשלים המון זמן
הרעיון הוא להשאיר את הפסטה עם העמילנים (נשמע גרוע, אה?)
ולתת לה להתנפח ולשחות במים ולא להיות בצק... (יש לשים לב באמצע שהמים לא נגמרים כי חלק מתאדה...)
אחרי זה שמים בצלחת עם הרבה נוזל ושקדי מרק, מערבבים...
וזה אחד הדברים בשביל ערב חורפי כזה שהילדים רוצים משהוא אחר חוץ מלחם ומשהוא מרוח.
בהצלחה וחורף נעים!
אחד הדברים מאז שאני ילדה
טעים!
מעניין,
זה היה נראה לי משהו רגיל ולא חידוש מיוחד
טעיתי?
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
פעם אילתרתי פסטה בשמנת וקוביות סלמון.
זה שילוב מנצח!
 

אי אפשר

משתמש מקצוען
אני עושה עם ספגטי את המתכון הבא וכולם אוהבים את זה זה מושלם:
מבשלת ספגטי לפי הוראות ע"ג האריזה.
מטגנת בצל , גזר, פלפל אדום ונבטים
לאחר מכן מוסיפה טיבול של רוטב צילי מתוק טריאקי וסויה טיפה שטה למי שאוהבת חריף
ומוסיפה את הספגטי יוצא מעדן......
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ספגטי עם טונה, חציל קלוי ופלפלים קלויים- יאמי!
ספגטי בולונז
אטריות פרפרים בציפוי פרורי לחם
אטריות מוקפצות- סגנון סיני
פשטידות שונות על בסיס אטריות
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לערבב את הפסטה על האש עם ביצה להוסיף מלח- טעים מאודדדדד!!!
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ספגטי עם כרוב.

מטגנים בסיר רחב ושטוח חבילת כרוב לבן קצוץ ובצל גדול פרוס דק לרבעי טבעות - עם שמן.
מתבלים במלח ופלפל שחור, ומערבבים כל הזמן עד להשחמה עמוקה של הכל.
מוציאים ומערבבים עם ספגטי מוכן,
או- הכי יפה- פסטה עניבות (סרטים) ואז זה גם מתאים כתוספת חגיגית.
 
נערך לאחרונה ב:

kiwi

מהמשתמשים המובילים!
המשתמש נחסם
יש סיכוי שכולם מכירים את המתכון כי הוא קלאסי, אבל לפעמים מרוב מתכונים
שוכחים את הפשוט שהוא הכי קל, זמין וכולם אוהבים
יותר טעים ממנה חמה.
רבע סיר מים
שלוש כפות רסק עגבניות
שיני שום (לא חובה)
שתי כפות אבקת מרק פרווה של אוסם
מעט שמן
להרתיח עד לקבלת רוטב סמיך
להוסיף את הפסטה, להנמיך.
תוך מספר דקות זה מוכן
(אני לא נוהגת להרתיח את הפסטה במים קודם, כשאין לי זמן. רק לשים לב
שהמים שבסיר יהיה פי שלוש מכמות הפסטה אם לא בישלתם אותם קודם)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה