סלט עגבניות- דיפ אמריקאי ולא סלט ערבי

  • פותח הנושא ו8
  • פורסם בתאריך

ששונית

משתמש מקצוען
שמים בבלנדר בערך 5 עגבניות, מלח לפי הטעם ושיני שום לפי החריפות הרצויה ושליש כוס שמן, טוחנים בערך חמש דקות עד שמתקבל דיפ כתום זוהר
 
  • תודה
Reactions: ו8

m.e.e

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סוג של דיפ.. יכולה לוותר על החריף ולא חייבת לאכול עם טורטייה.. בכל אופן ניחוח אמריקאי כלשהו יש פה(יותר נכון אמריקאי לטיני..;)) ויכולה פשוט לטחון את זה בבלנדר, הטעם אותו טעם רק המרקם כמו שביקשת..
סלסה פיקו דה גאיו (סלסת עגבניות טריות) (באדיבות שוק צפון)
מצרכים:
4 עגבניות אדומות, חתוכות לקוביות קטנות
1/2 בצל לבן, קצוץ דק
2 כפות עלי כוסברה, קצוצים
1/4 פלפל חלפיניו טרי/כבוש, קצוץ דק (ניתן להחליף בפלפל חריף ירוק)
1 ליים סחוט
1 כף שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:
– מערבבים את כל המצרכים בקערה ומגישים לצד נאצ'וס או בתוך טורטייה.
 

ו8

משתמש מקצוען
איזה כיף!!!
אני הולכת לנסות את כל המתכונים עד שאני אמצא את הנכון!
תמשיכו להביא...
 

blueberry

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
טוחנים במעבד מזון כ2 שיני שום, מוסיפים 2 עגבניות
ומזלפים תוך כדי פנימה המון שמן, בלי למדוד :) וקצת מלח
טוחנים עוד כמה דקות עד שמתקבל צבע בהיר.
 
  • תודה
Reactions: ו8

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
כפי הידוע לי,
תוספת מיונז הופכת את המטבל לכתום .
 
  • תודה
Reactions: ו8

m.e.e

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כן.. מיונז נשמע קצת...:rolleyes::D
 
  • תודה
Reactions: ו8

blueberry

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם את לא רוצה שיהיה חריף, תשימי פחות שום
 
  • תודה
Reactions: ו8

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני יגלה לך סוד איך עושים את הדיפ האמריקאי שקונים מוכן?
שמים 80% שמן על 20% עגבניות!!!!
וטוחנים הרבה זמן...

אחרי שגיליתי את זה ידעתי לחשב את הסלט הזה כמנת שומן ולא כמנת ירק, מה שחשבתי שהיא לפני כן.
 

m.e.e

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אחרי שגיליתי את זה ידעתי לחשב את הסלט הזה כמנת שומן ולא כמנת ירק, מה שחשבתי שהיא לפני כן.
ואני הייתי מחשבת את זה כרעל ולא כאוכל בכלל ;)
וגם זה נשמע איכסה בלי קשר לזה שזה לא בריא בעליל..
 
נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: ו8

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ואני הייתי מחשבת את זה כרעל ולא כאוכל בכלל ;)
וגם זה נשמע איכסה בלי קשר לזה שזה לא בריא בעליל..

אולי בעינייך זה איכסה. אבל לטעמי זה דווקא כן טעים. רק שגיליתי שאני אוכלת בעצם שמן, יצא לי כל הטעם...
 
  • תודה
Reactions: ו8

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
מתכון מספר מתכונים אמריקאי (היימישע קיטצ'ן) לדיפ עגבניות
4 עגבניות גדולות
3 כפיות חומץ
1 כפית סוכר
1 כפית מלח (אני שמה טיפה פחות)
מעט פלפל שחור
1/2 כוס שמן
2-3שיני שום
הכל במעבד מזון כמה דקות טובות עד שנהיה כתום

אני אוהבת לשים הכל מלבד השמן
לטחון היטב ולזלף אח"כ באיטיות תוך כדי פעולה
בהצלחה!
 

m.e.e

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אולי בעינייך זה איכסה. אבל לטעמי זה דווקא כן טעים. רק שגיליתי שאני אוכלת בעצם שמן, יצא לי כל הטעם...
אחלה בתאבון... על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח כמו שאומרים..:D
 
  • תודה
Reactions: ו8

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה