סלטים סלט שונה והגשה שונה

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
האבוקדו עכשיו בשיאו והוא בריא וטעים
זה סלט טיפונת אחרת מהמקובל, תנסו רק כמות קטנה, אהבתם לכו על זה..
קל ופשוט
על כל 1 אבוקדו בשל
אננס צריך 1/3 מכמות האבוקדו (אפשר טרי מיבוא זה ממש זול עכשיו ואפשר גם מקופסאת שימורים אבל ללא הנוזל)
אצל אדום קצוץ גם שליש ממשקל האבוקדו
חותכים הכל לקוביות לא מאוד גדולות ולא מאוד קטנות
אם אוהבים חריף מוסיפים חתיכה קטנה פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מתבלים במלח, מיץ לימון טרי, ומעט פלפל שחור

מערבבים הכל כחצי שעה לפני ההגשה ומגישים בטמפרטורת החדר.

איך מגישים?
לוקחים טורטיות, קורץ עיגולים, תבנית שקעים
אם רוצים לקבל "צלחות טורטיה" ממש גדולות אפשר לעשות את זה בתלוחיות חסינות חום.

עושים עיגולים עם הקורץ בטורטייה (צריך לחשב את המידה שלא יהיה בלאי למרות שאת הבלאי גם אפשר לאפות ולנשנש)
דוחסים את העיגולךים לתבנית שקעים ואופים לא הרבה זמן רק עד שמשחים, מוציאים מהתבנית רק אחרי שהתקרר ושומר על צורתו.
מתאים להגיש בצלחות טורטייה כל דבר שאינו נוזלי.

טורטיה וסלט (3) (Mobile).jpeg


טורטיה וסלט (5) (Mobile).jpeg


טורטיה וסלט (4) (Mobile).jpeg


טורטיה וסלט (6) (Mobile).jpeg
 

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום
הסלט נראה ונשמע מעדן, שילוב טעמים מוצלח,
האבוקדו עם החמיצות...יאמי.
גם הצבעים קסומים.
תודה.
 

יוו

משתמש פעיל
אהבתי את הרעיון של הטורטיה!

אבוקדו ואננס-זה מדי אמיץ בשבילי.
עוד לא בשלה לזה:)
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
זה סלט טיפונת אחרת מהמקובל, תנסו רק כמות קטנה, אהבתם לכו על זה..




אבוקדו ואננס-זה מדי אמיץ בשבילי.
עוד לא בשלה לזה:)
הסלט נראה ונשמע מעדן, שילוב טעמים מוצלח,
האבוקדו עם החמיצות...יאמי.
גם הצבעים קסומים.
תודה.
תודה
 

תפארת ה.

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
איך מגישים?
לוקחים טורטיות, קורץ עיגולים, תבנית שקעים
אם רוצים לקבל "צלחות טורטיה" ממש גדולות אפשר לעשות את זה בתלוחיות חסינות חום.

עושים עיגולים עם הקורץ בטורטייה (צריך לחשב את המידה שלא יהיה בלאי למרות שאת הבלאי גם אפשר לאפות ולנשנש)
דוחסים את העיגולךים לתבנית שקעים ואופים לא הרבה זמן רק עד שמשחים, מוציאים מהתבנית רק אחרי שהתקרר ושומר על צורתו.
מתאים להגיש בצלחות טורטייה כל דבר שאינו נוזלי.

צפה בקובץ המצורף 1502574
תודה רבה
את הטורטיה מכניסים ככה לתנור?
או שצריך למרוח שמן איפהשהוא?
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
רעיון הטורטיה
זה באמת הולך ביחד אבוקדו עם אננס? מה יוצא? סלט מתוק?
לא מתוק כי יש מלח ופלפל, טעם מעורב ופריכות קצת אחרת בגלל האננס,
כאמור מנסים כמות קטנה ובודקים אם הבית מתחבר לטעם.
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
עוד אפשרות להפוך טורטיה רגילה למשהו מיוחד יותר,
חותכים טורטייה לחצי ויוצרים צורת קונוס
אם זה לא יציב אפשר לכדרר נייר כסף או אפייה ולהכניס לתוך הקונוס בזמן האפיה
את קצה החיבור עושים בעזרת אצבעות רטובות במים לא יותר מזהמרטיבים את הקצה במים ומדביקים שומשום
אם רוצים מרבה "שזוף" יותר אפשר למרוח בביצה
אופים כמה רגעים עד שהצד של הטורטייה פריך
ממלאים בכל מאכל מלוח שרוצים

טורטיה (2).jpeg
טורטיה (1).jpeg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה